Dantaxi 4x48 Aalborg

Bestil din taxi i Aalborg her

Har du brug for en taxi i Aalborg, så bestil den hos os. Du kan ringe på telefon 70 25 25 25 eller vores lokale Aalborg telefonnummer: 98 10 10 10. Du kan også booke din taxa her på hjemmesiden, eller via vores app. Bruger du app’en MOOVE, er det Dantaxi 4×48, der leverer taxaen.

Dantaxi 4×48 Aalborg har en vognpark, der består af fire, seks og otte-personers vogne samt handicapvenlige liftbusser. Ialt 145 taxier. Enkelte af vores vogne tilbydes til limousinekørsel. Alle vores chauffører kører med uniform. Vi har installeret de seneste nye faciliteter på vores topmoderne central til stor gavn for vores kunder. Når du bestiller en taxi, skal du oplyse, hvor mange der skal med – og hvorfra og hvortil du vil. Har du ekstra rejsegods eller lignende, sender vi den eller de vogne, der er brug for. Vi anvender et moderne satellitsystem, der sætter kunden i centrum og gør din ventetid kortere. Via satellit finder systemet hurtigt frem til den af vores ledige vogne, som er tættest på din adresse.

 

Direkte nummer til vognbestilling

98 10 10 10

Bestil Taxa

48 48 48 48

Download vores app og bestil nemt og hurtigt din taxa ellerBESTIL ONLINE

Spørgsmål og svar

Du skal først tilmelde dig ved at klikke på feltet “ny bruger”

Derefter kan du logge ind via denne side. 

Ja. Alle passagerer over tre år skal bruge sele. Personer fra 15 år og opefter bærer dog selv ansvaret for, at den benyttes. For børn under 15 år er det chaufførens ansvar. Børn under tre år er fritaget fra at skulle sidde i en særlig godkendt barnestol i en taxi, men har du selv en barnestol eller selepude med, er chaufføren altid villig til at montere den.

Chaufføren må starte taxameteret på det tidspunkt, hvor vognen ankommer på den adresse, den er bestilt til. Hvis vognen er bestilt til et bestemt tidspunkt, må taxameteret dog først slås til på det tidspunkt, vognen er bestilt til.

Ja. Chaufføren har ret til at sikre sig, at du betaler for en tur før turens start. Almindeligvis sker det kun forud for de længere ture.

Ja. Alle chauffører har pligt til at tage førerhunde med.

Ja. Dit kæledyr er velkommen indenfor i vores taxier. Denne service koster ikke noget, men idet, at det ikke er alle taxier, der kører med kæledyr, anbefaler vi, at denne type kørsel forudbestilles. Oplys ved bestillingen, at der er et kæledyr med. Så får du selvfølgelig en taxi med en chauffør, der gerne vil have både dig og dit dyr med på køreturen.

Ja. Du er velkommen til at tage din barnevogn med på turen. Kan den være i bagagerummet, koster det ikke ekstra. Er barnevognen for stor til at være i bagagerummet, bliver den placeret bag på taxien på cykelstativet – mod et ekstra gebyr. Du bedes oplyse ved bestilling, at du gerne vil have en barnevogn med.

Du kan altid bestille returkørsel hos chaufføren, men det vil normalt ikke være den samme chauffør/vogn, der kommer. Hvis det drejer sig om længere ture uden for kommunegrænsen, er det dog praktisk, at den vogn, der kører turen ud, også kører hjemturen, hvis det er muligt.

Hvis du har glemt noget i taxien, afleverer chaufføren det på hittegodskontoret, Nordjyllands Politi, Aalborg. Adressen er Jyllandsgade 27, 9000 Aalborg og åbningstiderne er mandag til onsdag og fredag 8-16, torsdag er der åben til 18:00.

Category: Aalborg

Ja. Vil du have en taxi med en autostol, skal du ved bestilling oplyse dette – denne service kræver forudbestilling, da taxien skal forbi DanTaxi 4×48’s central i Aalborg for at hente autostolen. Det betyder, at chaufføren starter taxameteret på adresse på Stationsmestervej  – og at det stopper, når kunden er fremme ved ønske-adressen. Er autostolen integreret i taxien, koster det ikke ekstra, og har du selv en barnestol med, er chaufføren selvfølgelig altid villig til at montere den – uden beregning.

Vi tilbyder ikke autostole til nyfødte. Vores autostole er beregnet til børn fra et år og opefter.

Bemærk at børn under tre år er fritaget fra at skulle sidde i en særlig godkendt barnestol i en taxi.

Categories: Aalborg, Aarhus

Vi tager med glæde din cykel med på turen, så du for eksempel undgår en regnfuld hjemtur fra arbejde eller en bytur, men stadig har din cykel ved hånden næste morgen. Cyklen vil blive placeret udvendigt på taxien. Det koster et mindre gebyr, at få sin cykel med taxien.

Når du bestiller en taxi, bedes du oplyse, at du gerne vil have en cykel med.
Vi har et begrænset antal vogne, der kan medbringe to cykler.

 

Du er altid velkommen til at kontakte DanTaxi 4×48 Aalborg:

Bemærk, at hvis din henvendelse drejer sig om bestilling af en taxi, så kontakt os venligst pr. telefon 98 10 10 10 eller 70 25 25 25.

 

KONTAKT OS

DanTaxi 4×48 Aalborg
Stationsmestervej 85
9200 Aalborg SV

Tlf. 96 34 11 00 (administration)
Fax 96 34 11 34
E-mail: centralleder@dantaxi4x48.dk

Download vores app og bestil nemt og hurtigt din taxa ellerBESTIL ONLINE