Dantaxi 4x48 Aarhus

Bestil taxa i Aarhus

Bestil taxa i Aarhus ved at ringe til 86 16 47 00, online booking eller downloade vores taxa app. Der er mange gode grunde til at vælge Dantaxi 4×48 som dit foretrukne taxi selskab.

 • God dækning: Vi kører i hele Aarhus.
 • Sikkerhed: Alle vores chauffører er godkendte til at udføre personbefordring. Alle vores vogne er forsikrede og godkendt til taxi-kørsel.
 • Tryghed: GPS overvågning. Alle taxier overvågves via vores GPS-system.
 • Støt de lokale vognmænd: Ved at køre med Dantaxi 4×48 støtter du lokale taxa vognmænd i dit nærområde. Dantaxi 4×48 er et dansk taxi selskab.
 • Service: Valgt som bedste taxi selskab af Kastrup Lufthavn  fire gange i træk i 2017. Læs om kåringen her (TV2 Lorry) og her (Standby.dk)
Taxakunde Dantaxi 4x48

Dantaxi 4×48 Aarhus.

Du kan bestille din taxi på flere måder

 • Online: Bestil din taxa online hjemmefra. Nemt og trygt.
 • Telefonbestilling: Vi har Danmarks største taxi-callcenter. Ring 24 timer i døgnet. Der sidder altid en medarbejder klar til at hjælpe dig.
 • App: Bestil via vores app – og følg vognen på skærmen.

Betaling 

 • Betal i vognen: Vi modtager kontanter og alle gængse debet- og kreditkort.
 • Betal via app: Tilføj dine betalingskort og betal direkte fra app’en.

Priser 

 • Fast pris: Bestiller du turen via app, (f.eks. MOOVE app’en) kan du vælge fast pris. Så kender du altid prisen, inden du kører.
 • Kørsel på taxameter: Øvrige ture køres efter taxameter.
 • Åbenhed om taksterne: Du kan altid finde de gældende takster på vores hjemmeside og som opslag i vognen.
 • Ingen ekstra gebyrer: Uanset hvordan du bestiller, er der ingen ekstra gebyrer for fremkørsel eller bestillinger til frem i tiden

Dækning

 • Vi kører taxa i hele Aarhus. 
 • Trafikknudepunkter: Vi holder på taxipladserne ved de store trafikknudepunkter.
 • Landsdækkende: Dantaxi 4×48 er ikke kun taxa i Aarhus. Vi er tilstede i de fleste større byer i Danmark. Læs mere her.

Vi glæder os til at modtage din taxa bestilling. 

Direkte nummer til vognbestilling

86 16 47 00

Bestil Taxa

48 48 48 48

Download vores app og bestil nemt og hurtigt din taxa ellerBESTIL ONLINE

Spørgsmål og svar

En almindelig taxi kan medtage fire passagerer. Husk at babyen også tæller med. Der findes taxier, der kan medtage mellem 5 og 8 passagerer. De kaldes store vogne. Dantaxi 4×48 har store vogne i de fleste byer, men antallet af store taxier kan variere, og det anbefales derfor at forudbestille en stor taxi. Prisen på en stor taxi er højere end prisen på en almindelig taxi. Læs om priserne på store taxier og almindelige taxier her. Kørsel med ni passagerer (eller flere) i en vogn/minibus/bus er ikke taxikørsel, og denne type kørsel udbydes ikke af Dantaxi 4×48.

Ja. Du kan betale med gangbare danske mønter og sedler i alle vores taxier.

Store sedler 

Af sikkerhedsmæssige årsager ligger chaufføren ikke inde med en større seddelbeholdning. Chaufføren skal dog som minimum kunne give penge retur op til nærmeste tohundrede kroner seddel.

Udenlandsk valuta 

I de fleste tilfælde vil det være muligt at betale taxien med sedler i britiske pund, amerikanske dollars eller euro. Du bør ved bestillingen og ved turens start, gøre opmærksom på, du ønsker at betale i fremmed valuta. Chaufføren vil som oftest ikke kunne give retur i fremmed valuta, og vekselkursen vil oftest være lavere, end hvis du benytter betalingskort. Eventuel returbetaling vil finde sted i danske kroner. Det er op til chaufføren, om denne ønsker at modtage andre landes valutaer.

 

Mercedes Taxa. Dantaxi 4x48

Se i vores jobsektion. Her leder Dantaxi 4×48 vognmænd over hele landet efter chauffører.

Se også i vores Facebook-gruppe: Job som taxichauffør i Dantaxi 4×48.
Begge steder er der nye job næsten hver dag.  

Det er rart, at kunne få fat i den rigtige person med det samme.  Du er altid velkommen til at skrive til Dantaxi 4×48’s forskellige afdelinger. Det er nemmest at benytte vores kontaktformular.
Vores kundecenter kan også hjælpe dig mig mange spørgsmål. Ring døgnet rundt på 70 25 25 25 (Aalborg) eller 48 48 48 48 (København).

Taxi kundecenter Dantaxi 4x48

Kontakt os pr. telefon eller mail.

Det er rart, at kunne få fat i den rigtige person med det samme.  Du er altid velkommen til at skrive til Dantaxi 4×48’s forskellige afdelinger. Det er nemmest at benytte vores kontaktformular.
Vores kundecenter kan også hjælpe dig mig mange spørgsmål. Ring døgnet rundt på 86 16 47 00.

Taxi kundecenter Dantaxi 4x48

Kontakt os pr. telefon eller mail.

Category: Aarhus

Ja. Alle passagerer over tre år skal bruge sele. Personer fra 15 år og opefter bærer dog selv ansvaret for, at den benyttes. For børn under 15 år er det chaufførens ansvar. Børn under tre år er fritaget fra at skulle sidde i en særlig godkendt barnestol i en taxi, men har du selv en barnestol eller selepude med, er chaufføren altid villig til at montere den.

Ja. Dantaxi 4×48 Aarhus samarbejder med MOOVE. Benytter du MOOVE taxa app’en i Aarhus, er det en en Dantaxi 4×48 vogn, der kommer.

Taxi-app. MOOVE. Taxa til lav pris.

MOOVE. Taxa til fast lav pris.

 

Category: Aarhus

Chaufføren må starte taxameteret på det tidspunkt, hvor vognen ankommer på den adresse, den er bestilt til. Hvis vognen er bestilt til et bestemt tidspunkt, må taxameteret dog først slås til på det tidspunkt, vognen er bestilt til.

Ja. Chaufføren har ret til at sikre sig, at du betaler for en tur før turens start. Almindeligvis sker det kun forud for de længere ture.

Ja. Dit kæledyr er velkommen indenfor i vores taxier. Denne service koster ikke noget, men idet, at det ikke er alle taxier, der kører med kæledyr, anbefaler vi, at denne type kørsel forudbestilles. Oplys ved bestillingen, at der er et kæledyr med. Så får du selvfølgelig en taxi med en chauffør, der gerne vil have både dig og dit dyr med på køreturen.

Ja. Du er velkommen til at tage din barnevogn med på turen. Kan den være i bagagerummet, koster det ikke ekstra. Er barnevognen for stor til at være i bagagerummet, bliver den placeret bag på taxien på cykelstativet – mod et ekstra gebyr. Du bedes oplyse ved bestilling, at du gerne vil have en barnevogn med.

Har du ikke har opnået den service, du forventede, er du velkommen til at rette henvendelse til DanTaxi 4×48 Aarhus på telefon 96 34 11 00.

Category: Aarhus

Glemte sager afleveres på hittegodskontoret i Aarhus

Politigården i Aarhus
Ridderstræde 1
8000 Aarhus C
tlf.: 87 31 14 03.

Der er åbent: Mandag til tirsdag: 9.30-14.00, torsdag: 9.30 til 17.00 og fredag 9.30 til 13.00 – der er telefontid fra 9-11

Vi kan måske hjælpe med at lokalisere/efterlyse tabte/glemte effekter. Du kan enten kontakte vores kundecenter på tlf. 70 25 25 25. Jo flere oplysninger du har om turen, jo bedre er vores medarbejdere i stand til at hjælpe dig.

Eller du kan benytte vores kontaktformular for glemte sager. 

 

Category: Aarhus

Du kan altid bestille returkørsel hos chaufføren, men det vil normalt ikke være den samme chauffør/vogn, der kommer. Hvis det drejer sig om længere ture uden for kommunegrænsen, er det dog praktisk, at den vogn, der kører turen ud, også kører hjemturen, hvis det er muligt.

Ja. Vil du have en taxi med en autostol, skal du ved bestilling oplyse dette – denne service kræver forudbestilling, da taxien skal forbi DanTaxi 4×48’s central i Aalborg for at hente autostolen. Det betyder, at chaufføren starter taxameteret på adresse på Stationsmestervej  – og at det stopper, når kunden er fremme ved ønske-adressen. Er autostolen integreret i taxien, koster det ikke ekstra, og har du selv en barnestol med, er chaufføren selvfølgelig altid villig til at montere den – uden beregning.

Vi tilbyder ikke autostole til nyfødte. Vores autostole er beregnet til børn fra et år og opefter.

Bemærk at børn under tre år er fritaget fra at skulle sidde i en særlig godkendt barnestol i en taxi.

Categories: Aalborg, Aarhus

Vi tager med glæde din cykel med på turen, så du for eksempel undgår en regnfuld hjemtur fra arbejde eller en bytur, men stadig har din cykel ved hånden næste morgen. Cyklen vil blive placeret udvendigt på taxien. Det koster et mindre gebyr, at få sin cykel med taxien.

Når du bestiller en taxi, bedes du oplyse, at du gerne vil have en cykel med.
Vi har et begrænset antal vogne, der kan medbringe to cykler.

 

Load More

Priser

Hvad koster en taxa i Aarhus?

To takstsystemer i en overgangsperiode.

Som følge af den nye taxilov vil vores kunder i en overgangsperiode opleve, at nogle af vores taxier kører efter takster i henhold til  gældende kommunale takstregulativer,
mens andre kører efter takster godkendt af Trafikstyrelsen. Taksterne er desværre ikke ens. Det betyder også, at de vogne der kører med takster godkendt af Trafikstyrelsen vil køre med en højere takst på særlige dage (den 24.12. kl. 16 – 25.12 kl. 06 og den 31.12 kl. 16 til den 1.1 kl. 06.).
De taxier der kører med takster godkendt af Trafikstyrelsen, kan kendes på det 7-cifret tilladelsesnummer på siden af vognen, mens
de vogne der kører efter det kommunale takstregulativ, kører med tilladelses-nummeret på en grøn metalplade bag på vognen.

Priser: 

Takster Aarhus Kommune

Takster – godkendt af Trafikstyrelsen

Takster særlige dage Aarhus Aalborg (kun nye tilladelser)

Takster særlige dage (nye tilladelser – store vogne) 

DanTaxi Aarhus hed oprindeligt Aarhus Minitaxi, som blev startet helt tilbage i 1965, og tallet ”1647” var for mange indbegrebet af Aarhus Minitaxi, fordi det var en del af telefonnummeret til centralen. Det gælder stadig. Når du har brug for en taxa i Aarhus, er nummeret til DanTaxi 4×48 Aarhus nemlig; 86 16 47 00. Du kan naturligvis også ringe til det landsdækkende nummer 70 25 25 25.

Dantaxi Administrationen A/S, CVR nr.: 15882646.

KONTAKT OS

DanTaxi 4×48 Aarhus
Søren Frichs Vej 52
8230 Aabyhøj

Telefon: 96 34 11 00 (administration – ikke til vognbestilling)

E-mail: aarhus@dantaxi4x48.dk

Download vores app og bestil nemt og hurtigt din taxa ellerBESTIL ONLINE