Dantaxi 4x48 Aarhus

DanTaxi 4×48 Aarhus er et godt valg, når du har brug for en taxa i Aarhus. Uanset navnet på selskabet har chaufførerne altid ydet byens bedste service, når kunderne har haft brug for en taxa i Smilets By – og det gør de stadig.

Taxa i Aarhus? DanTaxi 4×48 er dit moderne taxaselskab.

Står du lige nu og mangler en taxa i Aarhus, så bestil den på det lokale nummer 86 16 47 00 eller på de landsdækkende telefonnumre 48 48 48 48/ 70 25 25 25.
Du kan også booke din taxa her på hjemmesiden, eller via vores app. Bruger du app’en MOOVE, er det Dantaxi 4×48, der leverer taxaen.

 

Velkommen i en behagelig taxa i Aarhus.

Direkte nummer til vognbestilling

86 16 47 00

Bestil Taxa

48 48 48 48

Download vores app og bestil nemt og hurtigt din taxa ellerBESTIL ONLINE

Spørgsmål og svar

Du skal først tilmelde dig ved at klikke på feltet “ny bruger”

Derefter kan du logge ind via denne side. 

Ja. Alle passagerer over tre år skal bruge sele. Personer fra 15 år og opefter bærer dog selv ansvaret for, at den benyttes. For børn under 15 år er det chaufførens ansvar. Børn under tre år er fritaget fra at skulle sidde i en særlig godkendt barnestol i en taxi, men har du selv en barnestol eller selepude med, er chaufføren altid villig til at montere den.

Ja. Dantaxi 4×48 Aarhus samarbejder med MOOVE. Benytter du MOOVE app’en i Aarhus, er det en en Dantaxi 4×48 vogn, der kommer.

Category: Aarhus

Chaufføren må starte taxameteret på det tidspunkt, hvor vognen ankommer på den adresse, den er bestilt til. Hvis vognen er bestilt til et bestemt tidspunkt, må taxameteret dog først slås til på det tidspunkt, vognen er bestilt til.

Ja. Chaufføren har ret til at sikre sig, at du betaler for en tur før turens start. Almindeligvis sker det kun forud for de længere ture.

Ja. Alle chauffører har pligt til at tage førerhunde med.

Ja. Dit kæledyr er velkommen indenfor i vores taxier. Denne service koster ikke noget, men idet, at det ikke er alle taxier, der kører med kæledyr, anbefaler vi, at denne type kørsel forudbestilles. Oplys ved bestillingen, at der er et kæledyr med. Så får du selvfølgelig en taxi med en chauffør, der gerne vil have både dig og dit dyr med på køreturen.

Ja. Du er velkommen til at tage din barnevogn med på turen. Kan den være i bagagerummet, koster det ikke ekstra. Er barnevognen for stor til at være i bagagerummet, bliver den placeret bag på taxien på cykelstativet – mod et ekstra gebyr. Du bedes oplyse ved bestilling, at du gerne vil have en barnevogn med.

Har du ikke har opnået den service, du forventede, er du velkommen til at rette henvendelse til DanTaxi 4×48 Aarhus på telefon 96 34 11 00.

Category: Aarhus

Glemte sager afleveres på hittegodskontoret i Aarhus

Politigården i Aarhus
Ridderstræde 1
8000 Aarhus C
tlf.: 87 31 14 03.

Der er åbent: Mandag til tirsdag: 9.30-14.00, torsdag: 9.30 til 17.00 og fredag 9.30 til 13.00 – der er telefontid fra 9-11

Category: Aarhus

Du kan altid bestille returkørsel hos chaufføren, men det vil normalt ikke være den samme chauffør/vogn, der kommer. Hvis det drejer sig om længere ture uden for kommunegrænsen, er det dog praktisk, at den vogn, der kører turen ud, også kører hjemturen, hvis det er muligt.

Ja. Vil du have en taxi med en autostol, skal du ved bestilling oplyse dette – denne service kræver forudbestilling, da taxien skal forbi DanTaxi 4×48’s central i Aalborg for at hente autostolen. Det betyder, at chaufføren starter taxameteret på adresse på Stationsmestervej  – og at det stopper, når kunden er fremme ved ønske-adressen. Er autostolen integreret i taxien, koster det ikke ekstra, og har du selv en barnestol med, er chaufføren selvfølgelig altid villig til at montere den – uden beregning.

Vi tilbyder ikke autostole til nyfødte. Vores autostole er beregnet til børn fra et år og opefter.

Bemærk at børn under tre år er fritaget fra at skulle sidde i en særlig godkendt barnestol i en taxi.

Categories: Aalborg, Aarhus

Vi tager med glæde din cykel med på turen, så du for eksempel undgår en regnfuld hjemtur fra arbejde eller en bytur, men stadig har din cykel ved hånden næste morgen. Cyklen vil blive placeret udvendigt på taxien. Det koster et mindre gebyr, at få sin cykel med taxien.

Når du bestiller en taxi, bedes du oplyse, at du gerne vil have en cykel med.
Vi har et begrænset antal vogne, der kan medbringe to cykler.

 

DanTaxi Aarhus hed oprindeligt Aarhus Minitaxi, som blev startet helt tilbage i 1965, og tallet ”1647” var for mange indbegrebet af Aarhus Minitaxi, fordi det var en del af telefonnummeret til centralen. Det gælder stadig. Når du har brug for en taxa i Aarhus, er nummeret til DanTaxi 4×48 Aarhus nemlig; 86 16 47 00. Du kan naturligvis også ringe til det landsdækkende nummer 70 25 25 25.

KONTAKT OS

DanTaxi 4×48 Aarhus
Søren Frichs Vej 52
8230 Aabyhøj

Telefon: 96 34 11 00 (administration – ikke til vognbestilling)

E-mail: aarhus@dantaxi4x48.dk

Download vores app og bestil nemt og hurtigt din taxa ellerBESTIL ONLINE