Dantaxi 4x48 Favrskov

DanTaxi 4×48 Favrskov er dit naturlige valg, når du har brug for en taxa i Favrskov. Uanset hvornår du har behov for en taxa i Favrskov, kan du kontakte vores bestillingskontor.

Taxa i Favrskov? DanTaxi 4×48 er dit moderne taxaselskab.

Står du lige nu og mangler en taxa i Favrskov, så bestil den på et af de lokale telefonnumre 86 91 14 14 eller 86 98 24 44 – eller på det landsdækkende telefonnummer  70 25 25 25. Du kan også booke din taxa her på hjemmesiden, eller via vores app.
Bruger du app’en MOOVE, er det Dantaxi 4×48, der leverer taxaen.

Velkommen til Dantaxi 4×48 i Favrskov– den er klar til at køre dig, hvorhen du ønsker.

Direkte nummer til vognbestilling

86 98 24 44

Bestil Taxa

48 48 48 48

Download vores app og bestil nemt og hurtigt din taxa ellerBESTIL ONLINE

Spørgsmål og svar

Du skal først tilmelde dig ved at klikke på feltet “ny bruger”

Derefter kan du logge ind via denne side. 

Ja. Alle passagerer over tre år skal bruge sele. Personer fra 15 år og opefter bærer dog selv ansvaret for, at den benyttes. For børn under 15 år er det chaufførens ansvar. Børn under tre år er fritaget fra at skulle sidde i en særlig godkendt barnestol i en taxi, men har du selv en barnestol eller selepude med, er chaufføren altid villig til at montere den.

Chaufføren må starte taxameteret på det tidspunkt, hvor vognen ankommer på den adresse, den er bestilt til. Hvis vognen er bestilt til et bestemt tidspunkt, må taxameteret dog først slås til på det tidspunkt, vognen er bestilt til.

Ja. Chaufføren har ret til at sikre sig, at du betaler for en tur før turens start. Almindeligvis sker det kun forud for de længere ture.

Ja. Alle chauffører har pligt til at tage førerhunde med.

Ja. Dit kæledyr er velkommen indenfor i vores taxier. Denne service koster ikke noget, men idet, at det ikke er alle taxier, der kører med kæledyr, anbefaler vi, at denne type kørsel forudbestilles. Oplys ved bestillingen, at der er et kæledyr med. Så får du selvfølgelig en taxi med en chauffør, der gerne vil have både dig og dit dyr med på køreturen.

Ja. Du er velkommen til at tage din barnevogn med på turen. Kan den være i bagagerummet, koster det ikke ekstra. Er barnevognen for stor til at være i bagagerummet, bliver den placeret bag på taxien på cykelstativet – mod et ekstra gebyr. Du bedes oplyse ved bestilling, at du gerne vil have en barnevogn med.

Har du ikke opnået den service, du forventede hos DanTaxi 4×48 Favrskov, er du velkommen til at rette henvendelse til DanTaxis Aalborg på telefon 96 34 11 00.

Category: Favrskov

Kontakt venligst centralen på telefon 86 91 14 14 eller 86 98 24 44 for at høre, om dine glemte sager er blevet fundet. Hvis de er det, kan du eventuelt aftale nærmere om afhentning. Hvis tingene ikke er hos os, kan du kontakte Hittegodskontoret, Politigården i Randers, som dækker Favrskov, på telefon: 87 31 14 48 eller 114. Der er åbent mandag, tirsdag, onsdag og fredag fra klokken 10.00 til 15.00. Torsdag fra klokken 10.00 til 17.00.

Category: Favrskov

Du kan altid bestille returkørsel hos chaufføren, men det vil normalt ikke være den samme chauffør/vogn, der kommer. Hvis det drejer sig om længere ture uden for kommunegrænsen, er det dog praktisk, at den vogn, der kører turen ud, også kører hjemturen, hvis det er muligt.

Vi tager med glæde din cykel med på turen, så du for eksempel undgår en regnfuld hjemtur fra arbejde eller en bytur, men stadig har din cykel ved hånden næste morgen. Cyklen vil blive placeret udvendigt på taxien. Det koster et mindre gebyr, at få sin cykel med taxien.

Når du bestiller en taxi, bedes du oplyse, at du gerne vil have en cykel med.
Vi har et begrænset antal vogne, der kan medbringe to cykler.

 

DanTaxi 4×48 Favrskovs historie strækker sig mange år tilbage og er præget af mange samarbejder for eksempel med Hinnerup Taxa og Hadsten Taxa. I 2014 valgte Favrskov at blive en del af DanTaxi til glæde for både vognmænd og kunder.

De tre vognmænd i DanTaxi 4×48 Favrskov har mere end 50 års branche-erfaring til sammen, så de ved, hvad det kræver at drive en moderne taxivirksomhed. Alle har et indgående kendskab til lokalområdet og hinanden. Det gør det behageligt og trygt, når man skal køre i taxi i Favrskov.

 

 

KONTAKT OS

 

Administration

DanTaxi 4×48 Aalborg
Stationsmestervej 85
9200 Aalborg SV

Tlf. 96 34 11 00 (ikke vognbestilling)
E-mail: centralleder@dantaxi4x48.dk

 

Download vores app og bestil nemt og hurtigt din taxa ellerBESTIL ONLINE