Dantaxi 4x48 Solrød/Greve

DanTaxi 4×48 er et godt alternativ, når du har brug for en taxa i Solrød eller Greve. Uanset hvornår du har behov for en taxa, kan du kontakte vores bestillingskontor.
Du kan også booke din taxa her på hjemmesiden, eller via vores app. Bruger du app’en MOOVE, er det Dantaxi 4×48, der leverer taxaen.
Vi glæder os til at betjene dig.

Direkte nummer til vognbestilling

56 65 35 35

Bestil Taxa

48 48 48 48

Download vores app og bestil nemt og hurtigt din taxa ellerBESTIL ONLINE

Spørgsmål og svar

Ved taxa tur bestilt på telefon eller app

Kontakt kundecenteret på tlf. 48 48 48 48.

Prajet taxi på gaden (og du HAR en kvittering fra turen)

Du kan kontakte kundecenteret på tlf. 48 48 48 48, som vil hjælpe dig med at kontakte den chauffør, der har kørt turen.

Kan ikke huske hvilken Dantaxi 4×48 du har kørt med

Du kan via kontaktsiden skrive til os. Jo flere relevante informationer du oplyser, des større mulighed har vi for at finde frem til chaufføren. Vigtige oplysninger kan f.eks. være: Til og fra adresse, dato, tid, pris på turen og betalingsmetode (kort eller kontant).

Hvad gør vi med glemte sager?

Hvis en telefon eller andet hittegods er tabt i en af vores taxier, og ejermanden ikke er lokaliseret i løbet af et par dage, vil chaufføren aflevere det på hittegodskontoret.

Category: Greve/Solrød

Ja. Alle passagerer over tre år skal bruge sele. Personer fra 15 år og opefter bærer dog selv ansvaret for, at den benyttes. For børn under 15 år er det chaufførens ansvar. Børn under tre år er fritaget fra at skulle sidde i en særlig godkendt barnestol i en taxi, men har du selv en barnestol eller selepude med, er chaufføren altid villig til at montere den.

Chaufføren må starte taxameteret på det tidspunkt, hvor vognen ankommer på den adresse, den er bestilt til. Hvis vognen er bestilt til et bestemt tidspunkt, må taxameteret dog først slås til på det tidspunkt, vognen er bestilt til.

Ja. Chaufføren har ret til at sikre sig, at du betaler for en tur før turens start. Almindeligvis sker det kun forud for de længere ture.

Ja. Alle chauffører har pligt til at tage førerhunde med.

Ja. Dit kæledyr er velkommen indenfor i vores taxier. Denne service koster ikke noget, men idet, at det ikke er alle taxier, der kører med kæledyr, anbefaler vi, at denne type kørsel forudbestilles. Oplys ved bestillingen, at der er et kæledyr med. Så får du selvfølgelig en taxi med en chauffør, der gerne vil have både dig og dit dyr med på køreturen.

Ja. Du er velkommen til at tage din barnevogn med på turen. Kan den være i bagagerummet, koster det ikke ekstra. Er barnevognen for stor til at være i bagagerummet, bliver den placeret bag på taxien på cykelstativet – mod et ekstra gebyr. Du bedes oplyse ved bestilling, at du gerne vil have en barnevogn med.

Har du ikke har opnået den service, du forventede, er du velkommen til at kontakte vores reklamationsafdeling i Virum på tlf. 45 85 66 66 (lokal 2) mandag-fredag kl. 08:00-15:00 eller send en mail via kontaktsiden.

Du kan altid bestille returkørsel hos chaufføren, men det vil normalt ikke være den samme chauffør/vogn, der kommer. Hvis det drejer sig om længere ture uden for kommunegrænsen, er det dog praktisk, at den vogn, der kører turen ud, også kører hjemturen, hvis det er muligt.

Vi tager med glæde din cykel med på turen, så du for eksempel undgår en regnfuld hjemtur fra arbejde eller en bytur, men stadig har din cykel ved hånden næste morgen. Cyklen vil blive placeret udvendigt på taxien. Det koster et mindre gebyr, at få sin cykel med taxien.

Når du bestiller en taxi, bedes du oplyse, at du gerne vil have en cykel med.
Vi har et begrænset antal vogne, der kan medbringe to cykler.

 

Vi har udviklet os uafbrudt siden starten i 1937, men har altid holdt fast i vores historiske værdier. De er grundlaget for vores succes i dag og viser os vejen til fremtiden.

Vi vil alle gøre vores yderste for at give dig oplevelsen af ”ordentlig taxi” og sætter en ære i at holde hvad vi lover. Det gælder alle, vognmænd, chauffører, regnskab, service/call-center og ledelse.

KONTAKT OS

DanTaxi 4×48 Administration A/S
Kongevejen 135
2830 Virum
Kontakt-info

info@dantaxi4x48.dk

Telefon: 45 85 66 66 (IKKE vognbestilling)

Download vores app og bestil nemt og hurtigt din taxa ellerBESTIL ONLINE