Dantaxi 4x48 Guldborgsund (Nykøbing F.)

Har du brug for en taxa i Guldborgsund, så kontakt vores direkte nummer 54 85 43 44 eller vores landsdækkende telefonnummer 4×48. Du kan også booke din taxa her på hjemmesiden, eller via vores app. Bruger du app’en MOOVE, er det Dantaxi 4×48, der leverer taxaen.

Velkommen i en behagelig taxa i Guldborgsund – den er klar til at køre dig, hvorhen du vil.

Direkte nummer til vognbestilling

54 85 43 44

Bestil Taxa

48 48 48 48

Download vores app og bestil nemt og hurtigt din taxa ellerBESTIL ONLINE

Spørgsmål og svar

Du skal først tilmelde dig ved at klikke på feltet “ny bruger”

Derefter kan du logge ind via denne side. 

Ja. Alle passagerer over tre år skal bruge sele. Personer fra 15 år og opefter bærer dog selv ansvaret for, at den benyttes. For børn under 15 år er det chaufførens ansvar. Børn under tre år er fritaget fra at skulle sidde i en særlig godkendt barnestol i en taxi, men har du selv en barnestol eller selepude med, er chaufføren altid villig til at montere den.

Chaufføren må starte taxameteret på det tidspunkt, hvor vognen ankommer på den adresse, den er bestilt til. Hvis vognen er bestilt til et bestemt tidspunkt, må taxameteret dog først slås til på det tidspunkt, vognen er bestilt til.

Ja. Chaufføren har ret til at sikre sig, at du betaler for en tur før turens start. Almindeligvis sker det kun forud for de længere ture.

Ja. Alle chauffører har pligt til at tage førerhunde med.

Ja. Dit kæledyr er velkommen indenfor i vores taxier. Denne service koster ikke noget, men idet, at det ikke er alle taxier, der kører med kæledyr, anbefaler vi, at denne type kørsel forudbestilles. Oplys ved bestillingen, at der er et kæledyr med. Så får du selvfølgelig en taxi med en chauffør, der gerne vil have både dig og dit dyr med på køreturen.

Ja. Du er velkommen til at tage din barnevogn med på turen. Kan den være i bagagerummet, koster det ikke ekstra. Er barnevognen for stor til at være i bagagerummet, bliver den placeret bag på taxien på cykelstativet – mod et ekstra gebyr. Du bedes oplyse ved bestilling, at du gerne vil have en barnevogn med.

Har du ikke har opnået den service, du forventede, er du velkommen til at rette henvendelse til DanTaxi 4×48 i Guldborgsund på mail: guldborgsund-taxa@dantaxi4x48.dk

Category: Guldborgsund

Hvis du kan huske nummeret på den taxi, du har kørt med, er du velkommen til at ringe til centralen i Guldborgsund på telefon 70 25 25 25 og høre, om chaufføren stadig har de glemte sager i bilen. Normalt bliver glemte ting afleveret til Hittegodskontoret hos Lokalpolitiet i Nykøbing Falster, Vestergade 15, 4800 Nykøbing F., telefon: 55 31 14 48.

Category: Guldborgsund

Du kan altid bestille returkørsel hos chaufføren, men det vil normalt ikke være den samme chauffør/vogn, der kommer. Hvis det drejer sig om længere ture uden for kommunegrænsen, er det dog praktisk, at den vogn, der kører turen ud, også kører hjemturen, hvis det er muligt.

Vi tager med glæde din cykel med på turen, så du for eksempel undgår en regnfuld hjemtur fra arbejde eller en bytur, men stadig har din cykel ved hånden næste morgen. Cyklen vil blive placeret udvendigt på taxien. Det koster et mindre gebyr, at få sin cykel med taxien.

Når du bestiller en taxi, bedes du oplyse, at du gerne vil have en cykel med.
Vi har et begrænset antal vogne, der kan medbringe to cykler.

 

Priser

Kommer snart.

DanTaxi 4×48 Guldborgsund har et stort lokalkendskab og er dybt forankret i det lokale på Falster, og det kommer selvfølgelig dig til gavn, når du har brug for en taxa i Guldborgsund. Vær opmærksom på, at vi ikke tager gebyrer udenfor Nykøbing F. Det oprindelige Nykøbing F. Taxa har en lang historie bag sig, og den er blevet bragt sikkert ind i DanTaxi 4×48 til gavn for dig, der har behov for en taxa..

Vi kører i flg. byer og omegn:

Nykøbing Falster, Sakskøbing, Sundby, Nørre Alslev, Stubbekøbing, Nordbyen, Væggerløse, Nysted, Idestrup og Eskilstrup

Vi har 16 biler hvoraf fire er seks personers.

KONTAKT OS

DanTaxi 4×48 Administration 
Kongevejen 135
2830 Virum
Kontaktformular 

Telefon: 45 85 66 66 (IKKE vognbestilling)

e-mail: guldborgsund@dantaxi4x48.dk

 

Download vores app og bestil nemt og hurtigt din taxa ellerBESTIL ONLINE