Dantaxi 4x48 Køge

DanTaxi 4×48 Køge er dit naturlige valg, når du har brug for en taxa i Køge. Uanset hvornår du har behov for en taxa i Køge, kan du kontakte vores bestillingskontor.

DanTaxi 4×48 er dit moderne taxaselskab

Så står du lige nu og mangler en taxa i Køge, så bestil den på det lokale telefonnummer 56 65 35 35 eller på det landsdækkende DanTaxi nummer 4X48.

Velkommen i en behagelig taxa i Køge– den er klar til at køre dig, hvorhen du ønsker.

Direkte nummer til vognbestilling

56 65 35 35

Bestil Taxa

48 48 48 48

Download vores app og bestil nemt og hurtigt din taxa ellerBESTIL ONLINE

Spørgsmål og svar

Du skal først tilmelde dig ved at klikke på feltet “ny bruger”

Derefter kan du logge ind via denne side. 

Ja. Alle passagerer over tre år skal bruge sele. Personer fra 15 år og opefter bærer dog selv ansvaret for, at den benyttes. For børn under 15 år er det chaufførens ansvar. Børn under tre år er fritaget fra at skulle sidde i en særlig godkendt barnestol i en taxi, men har du selv en barnestol eller selepude med, er chaufføren altid villig til at montere den.

Chaufføren må starte taxameteret på det tidspunkt, hvor vognen ankommer på den adresse, den er bestilt til. Hvis vognen er bestilt til et bestemt tidspunkt, må taxameteret dog først slås til på det tidspunkt, vognen er bestilt til.

Ja. Chaufføren har ret til at sikre sig, at du betaler for en tur før turens start. Almindeligvis sker det kun forud for de længere ture.

Ja. Alle chauffører har pligt til at tage førerhunde med.

Ja. Dit kæledyr er velkommen indenfor i vores taxier. Denne service koster ikke noget, men idet, at det ikke er alle taxier, der kører med kæledyr, anbefaler vi, at denne type kørsel forudbestilles. Oplys ved bestillingen, at der er et kæledyr med. Så får du selvfølgelig en taxi med en chauffør, der gerne vil have både dig og dit dyr med på køreturen.

Ja. Du er velkommen til at tage din barnevogn med på turen. Kan den være i bagagerummet, koster det ikke ekstra. Er barnevognen for stor til at være i bagagerummet, bliver den placeret bag på taxien på cykelstativet – mod et ekstra gebyr. Du bedes oplyse ved bestilling, at du gerne vil have en barnevogn med.

Har du ikke har opnået den service, du forventede, er du velkommen til at rette henvendelse til DanTaxi Køge på mail: koegetaxa@gmail.com.

Category: Køge

Hvis du har glemt noget i en af vores taxier, kan du ringe til DanTaxi 4×48 i Køge på telefon: 56 65 35 35 og høre, om de glemte sager skulle være blevet indleveret.
DanTaxi Køge plejer at have glemte sager liggende en dag eller to, hvorefter de bliver afleveret på Hittegodskontoret i Køge, som har telefon: 56 65 14 48.

Category: Køge

Du kan altid bestille returkørsel hos chaufføren, men det vil normalt ikke være den samme chauffør/vogn, der kommer. Hvis det drejer sig om længere ture uden for kommunegrænsen, er det dog praktisk, at den vogn, der kører turen ud, også kører hjemturen, hvis det er muligt.

Vi tager med glæde din cykel med på turen, så du for eksempel undgår en regnfuld hjemtur fra arbejde eller en bytur, men stadig har din cykel ved hånden næste morgen. Cyklen vil blive placeret udvendigt på taxien. Det koster et mindre gebyr, at få sin cykel med taxien.

Når du bestiller en taxi, bedes du oplyse, at du gerne vil have en cykel med.
Vi har et begrænset antal vogne, der kan medbringe to cykler.

 

Priser

Se priserne for taxikørsel i Køge Kommune på kommunes hjemmeside. Klik her.

Køge Taxa trådte i starten af november 2013 ind i DanTaxi under navnet DanTaxi Køge. Selskabet er 70-80 år gammelt og startede oprindeligt med et lille kontor på havnen i Køge. Senere fik man eget bestillingskontor på Tigervej, hvor man startede med ”dataanlæg” i stedet for radio.

DanTaxi 4×48 Køge har gennem alle år fokuseret på at yde en rigtig god service, og de fleste chauffører og vognmænd er fra byen og har kørt i mange år. Det bliver ekstra tydeligt med den lange erfaring, når børn, som chaufførerne har kørt med for mange år tilbage – pludselig sætter sig ind i taxien som voksne. Eller når chaufførerne møder de unge i byen og bliver spurgt: ”Kan du huske, at du kørte mig til skole som dreng?”

DanTaxi 4×48 Køge har været en del af det lokale samfund i lang tid, og mange af de nuværende chauffører og vognmænd har også forældre, som har været vognmænd og chauffører.

KONTAKT OS

DanTaxi 4×48 Administration 
Kongevejen 135
2830 Virum
Kontaktformular 

e-mail: koege@dantaxi4x48.dk

Telefon: 45 85 66 66 (IKKE vognbestilling)

Download vores app og bestil nemt og hurtigt din taxa ellerBESTIL ONLINE