Dantaxi 4x48 Nykøbing Mors

Uanset om du skal bruge en almindelig taxa i Nykøbing Mors eller en stor vogn med plads til otte personer, imødekommer vi meget gerne det.

Har du brug for en taxa i Nykøbing Mors, så kontakt os på telefon 70 25 25 25 eller på vores lokale telefonnummer: 97 72 47 11. Du kan også booke din taxa her på hjemmesiden, eller via vores app. Bruger du app’en MOOVE, er det Dantaxi 4×48, der leverer taxaen.

 

Direkte nummer til vognbestilling

97 72 47 11

Bestil Taxa

48 48 48 48

Download vores app og bestil nemt og hurtigt din taxa ellerBESTIL ONLINE

Spørgsmål og svar

Du skal først tilmelde dig ved at klikke på feltet “ny bruger”

Derefter kan du logge ind via denne side. 

Har du ikke opnået den service, du forventede, er du velkommen til at rette henvendelse til  97 72 47 11. Har du haft en god oplevelse med DanTaxi 4×48, hører vi også gerne om den. Vi sætter pris på at høre vores kunders mening, for det giver os mulighed for til stadighed at forbedre vores service.

Category: Nykøbing Mors

Hvis du har glemt noget, bedes du henvende dig til DanTaxi 4×48 på tlf. 97 72 47 11.

Category: Nykøbing Mors

Ja. Alle passagerer over tre år skal bruge sele. Personer fra 15 år og opefter bærer dog selv ansvaret for, at den benyttes. For børn under 15 år er det chaufførens ansvar. Børn under tre år er fritaget fra at skulle sidde i en særlig godkendt barnestol i en taxi, men har du selv en barnestol eller selepude med, er chaufføren altid villig til at montere den.

Chaufføren må starte taxameteret på det tidspunkt, hvor vognen ankommer på den adresse, den er bestilt til. Hvis vognen er bestilt til et bestemt tidspunkt, må taxameteret dog først slås til på det tidspunkt, vognen er bestilt til.

Ja. Chaufføren har ret til at sikre sig, at du betaler for en tur før turens start. Almindeligvis sker det kun forud for de længere ture.

Ja. Alle chauffører har pligt til at tage førerhunde med.

Ja. Dit kæledyr er velkommen indenfor i vores taxier. Denne service koster ikke noget, men idet, at det ikke er alle taxier, der kører med kæledyr, anbefaler vi, at denne type kørsel forudbestilles. Oplys ved bestillingen, at der er et kæledyr med. Så får du selvfølgelig en taxi med en chauffør, der gerne vil have både dig og dit dyr med på køreturen.

Ja. Du er velkommen til at tage din barnevogn med på turen. Kan den være i bagagerummet, koster det ikke ekstra. Er barnevognen for stor til at være i bagagerummet, bliver den placeret bag på taxien på cykelstativet – mod et ekstra gebyr. Du bedes oplyse ved bestilling, at du gerne vil have en barnevogn med.

Du kan altid bestille returkørsel hos chaufføren, men det vil normalt ikke være den samme chauffør/vogn, der kommer. Hvis det drejer sig om længere ture uden for kommunegrænsen, er det dog praktisk, at den vogn, der kører turen ud, også kører hjemturen, hvis det er muligt.

Vi tager med glæde din cykel med på turen, så du for eksempel undgår en regnfuld hjemtur fra arbejde eller en bytur, men stadig har din cykel ved hånden næste morgen. Cyklen vil blive placeret udvendigt på taxien. Det koster et mindre gebyr, at få sin cykel med taxien.

Når du bestiller en taxi, bedes du oplyse, at du gerne vil have en cykel med.
Vi har et begrænset antal vogne, der kan medbringe to cykler.

 

Nykøbing Taxa gik sammen med DanTaxi i 2011. Det lokale selskab med 30 års historie bag sig blev oprindeligt startet, da en gruppe vognmænd, der ellers kørte for sig selv, slog sig sammen. Dengang som nu var det et større fællesskab, der trak.

Hos DanTaxi 4×48 Nykøbing Mors er man stadig meget lokal og glæder sig over, at man nu står stærkere som selskab. Vi råder over 10 taxier – fra fire-personers vogne og op til otte-personers vogne med lift.

KONTAKT OS

DanTaxi 4×48
Stationsmestervej 85
9200 Aalborg SV

Tlf. 96 34 11 00 (administration)

E-mail: centralleder@dantaxi4x48.dk

Download vores app og bestil nemt og hurtigt din taxa ellerBESTIL ONLINE