Dantaxi 4x48 Øvrige byer

Dantaxi 4×48 kører i følgende områder og byer: Aalborg, Favrskov, Aarhus, Roskilde, Nykøbing Falster, Vejen, København, Nordsjælland, Sønderjylland, Vestsjælland,
Bornholm, Vordingborg, Nykøbing Mors, Billund, Lejre,  Viborg, Thisted, Guldborgsund, Silkeborg, Hjørring, Skanderborg, Skagen, Odder og Køge.

Er du i tvivl, om du kan bestille en Dantaxi 4×48 i dit område eller om MOOVE app’en dækker lige der hvor du bor – så kontakt os på tlf. 48 48 48 48 og hør nærmere.

Direkte nummer til vognbestilling

70 25 25 25

Bestil Taxa

48 48 48 48

Download vores app og bestil nemt og hurtigt din taxa ellerBESTIL ONLINE

Spørgsmål og svar

Ja. Alle passagerer over tre år skal bruge sele. Personer fra 15 år og opefter bærer dog selv ansvaret for, at den benyttes. For børn under 15 år er det chaufførens ansvar. Børn under tre år er fritaget fra at skulle sidde i en særlig godkendt barnestol i en taxi, men har du selv en barnestol eller selepude med, er chaufføren altid villig til at montere den.

Chaufføren må starte taxameteret på det tidspunkt, hvor vognen ankommer på den adresse, den er bestilt til. Hvis vognen er bestilt til et bestemt tidspunkt, må taxameteret dog først slås til på det tidspunkt, vognen er bestilt til.

Ja. Chaufføren har ret til at sikre sig, at du betaler for en tur før turens start. Almindeligvis sker det kun forud for de længere ture.

Ja. Alle chauffører har pligt til at tage førerhunde med.

Ja. Dit kæledyr er velkommen indenfor i vores taxier. Denne service koster ikke noget, men idet, at det ikke er alle taxier, der kører med kæledyr, anbefaler vi, at denne type kørsel forudbestilles. Oplys ved bestillingen, at der er et kæledyr med. Så får du selvfølgelig en taxi med en chauffør, der gerne vil have både dig og dit dyr med på køreturen.

Ja. Du er velkommen til at tage din barnevogn med på turen. Kan den være i bagagerummet, koster det ikke ekstra. Er barnevognen for stor til at være i bagagerummet, bliver den placeret bag på taxien på cykelstativet – mod et ekstra gebyr. Du bedes oplyse ved bestilling, at du gerne vil have en barnevogn med.

Category: Øvrige byer

Du kan altid bestille returkørsel hos chaufføren, men det vil normalt ikke være den samme chauffør/vogn, der kommer. Hvis det drejer sig om længere ture uden for kommunegrænsen, er det dog praktisk, at den vogn, der kører turen ud, også kører hjemturen, hvis det er muligt.

Vi tager med glæde din cykel med på turen, så du for eksempel undgår en regnfuld hjemtur fra arbejde eller en bytur, men stadig har din cykel ved hånden næste morgen. Cyklen vil blive placeret udvendigt på taxien. Det koster et mindre gebyr, at få sin cykel med taxien.

Når du bestiller en taxi, bedes du oplyse, at du gerne vil have en cykel med.
Vi har et begrænset antal vogne, der kan medbringe to cykler.

 

Priser

Dantaxi 4×48 er Danmarks største taxiselskab.

Selskabets hovedkontor er beliggende i Virum, men har også en stor afdeling i Aalborg.

Den 1.januar 2017 blev Dantaxi sammenlagt med det københavnske taxiselskab 4×48 TaxiNord under det fælles navn: Dantaxi 4×48.

Dantaxi blev dannet i juni 2008 ved en fusion af Codan Taxi og Taxamotor. Det gamle Codan Taxi blev grundlagt for mere end 50 år siden, og ligeledes har Taxamotor mange års erfaring med taxikørsel.

Navnet TaxiNord blev til efter en sammenlægning af Nord Taxi og Lyngby-
Holte Taxi i 2004. De to selskaber havde på det tidspunkt tilsammen 300 vogne. Fire år senere blev TaxiNord og Taxa Nordsjælland sammenlagt og
”4×48” tilføjet til navnet. I 2012 sammenlægges 4×48 Taxinord først med
Vest-taxa og senere på året med Helsingør Taxa.
Dantaxi 4×48 har over 1.400 vogne, og kører årligt 8 milioner ture. Dantaxi 4×48 ejer den landsdækkende taxiapp MOOVE.

KONTAKT OS

DanTaxi 4×48 Administration
Kongevejen 135
2830 Virum

Tlf. 45 85 66 66 (administration)

info@dantaxi4x48.dk

Download vores app og bestil nemt og hurtigt din taxa ellerBESTIL ONLINE