Dantaxi 4x48 Roskilde & Lejre

DanTaxi 4×48 er dit naturlige valg, når du har brug for en taxa i Roskilde og Lejre. Uanset hvornår du har behov for en taxa i Roskilde eller Lejre, kan du kontakte vores bestillingskontor.

Taxa i Roskilde? DanTaxi 4×48 er dit moderne taxaselskab.

Står du lige nu og mangler en taxa i Roskilde eller Lejre, så bestil den på det lokale nummer 46 75 75 75 eller på det landsdækkende telefonnummer 48 48 48 48.
Du kan også booke din taxa her på hjemmesiden, eller via vores app. Bruger du app’en MOOVE, er det Dantaxi 4×48, der leverer taxaen.

Velkommen i en behagelig taxa i Roskilde og i Lejre – den er klar til at køre dig, hvorhen du ønsker.

Direkte nummer til vognbestilling

46 75 75 75

Bestil Taxa

48 48 48 48

Download vores app og bestil nemt og hurtigt din taxa ellerBESTIL ONLINE

Spørgsmål og svar

Du skal først tilmelde dig ved at klikke på feltet “ny bruger”

Derefter kan du logge ind via denne side. 

Ja. Alle passagerer over tre år skal bruge sele. Personer fra 15 år og opefter bærer dog selv ansvaret for, at den benyttes. For børn under 15 år er det chaufførens ansvar. Børn under tre år er fritaget fra at skulle sidde i en særlig godkendt barnestol i en taxi, men har du selv en barnestol eller selepude med, er chaufføren altid villig til at montere den.

Fly-Taxi hos DanTaxi Bornholm samler op og afsætter på hele øen.
Der er tale om et ægte sammenkørsel. Du kører sammen med andre, dermed kan du sparre mange penge.
Du skal bestille Fly-Taxien senest tre timer før flyafgang fra Bornholm eller fra København med Cimber Sterling. Du kan bestille en Fly-Taxi mellem klokken 06.00 og 23.00. Oplys venligst, at du vil bede om en Fly-Taxi, når vi tager imod din bestilling.

Familierabat: Bestilling fra samme adresse til samme flyafgang: Ved mere end én person er prisen for efterfølgende person(er) halv pris af gældende takst.

Fly-Taxi medtager ikke hunde, katte, cykler eller barnevogne – og børn uden ledsager bliver ikke accepteret.

Se prisen fra din by til lufthavnen – prisen er pr. person uanset alder:

Flytaxi 2018

 

Category: Bornholm

Chaufføren må starte taxameteret på det tidspunkt, hvor vognen ankommer på den adresse, den er bestilt til. Hvis vognen er bestilt til et bestemt tidspunkt, må taxameteret dog først slås til på det tidspunkt, vognen er bestilt til.

Ja. Chaufføren har ret til at sikre sig, at du betaler for en tur før turens start. Almindeligvis sker det kun forud for de længere ture.

Ja. Alle chauffører har pligt til at tage førerhunde med.

Ja. Dit kæledyr er velkommen indenfor i vores taxier. Denne service koster ikke noget, men idet, at det ikke er alle taxier, der kører med kæledyr, anbefaler vi, at denne type kørsel forudbestilles. Oplys ved bestillingen, at der er et kæledyr med. Så får du selvfølgelig en taxi med en chauffør, der gerne vil have både dig og dit dyr med på køreturen.

Ja. Du er velkommen til at tage din barnevogn med på turen. Kan den være i bagagerummet, koster det ikke ekstra. Er barnevognen for stor til at være i bagagerummet, bliver den placeret bag på taxien på cykelstativet – mod et ekstra gebyr. Du bedes oplyse ved bestilling, at du gerne vil have en barnevogn med.

Har du ikke har opnået den service, du forventede, er du velkommen til at rette henvendelse til DanTaxi Bornholm på telefon: 56 95 23 01.

Category: Bornholm

Glemte sager bliver afleveret på hittegodskontoret på Bornholm: Hittegodskontor, Bornholms Politi, Zahrtmannsvej 44, 3700 Rønne.

Category: Bornholm

Du kan altid bestille returkørsel hos chaufføren, men det vil normalt ikke være den samme chauffør/vogn, der kommer. Hvis det drejer sig om længere ture uden for kommunegrænsen, er det dog praktisk, at den vogn, der kører turen ud, også kører hjemturen, hvis det er muligt.

Vi tager med glæde din cykel med på turen, så du for eksempel undgår en regnfuld hjemtur fra arbejde eller en bytur, men stadig har din cykel ved hånden næste morgen. Cyklen vil blive placeret udvendigt på taxien. Det koster et mindre gebyr, at få sin cykel med taxien.

Når du bestiller en taxi, bedes du oplyse, at du gerne vil have en cykel med.
Vi har et begrænset antal vogne, der kan medbringe to cykler.

 

Om os

DanTaxi 4×48 Roskilde har historiske rødder tilbage til 1926, hvor taxierne kørte under navnet ”Sammenslutningen Roskilde Taxa.” I alle årene har chaufførerne i taxierne i Roskilde og Lejre tilstræbt 100 procents tilfredshed hos kunderne. En af vejene til den høje tilfredshed har for DanTaxi Roskilde altid ligget i at yde en god service, og det arbejder man løbende på at opnå ved at efteruddanne chaufførerne – blandt andet inden for service, logistik og energirigtig kørsel.

Før chaufførerne kan køre hos os, skal de til en bykendskabsprøve, som vi afholder på vegne af Roskilde Kommune.

Tilbage i 2006 slog Roskilde Taxa sig sammen med Køge Taxa og Holbæk Taxa og dannede Taxa Selandia, som Roskilde Taxa var en del af indtil oktober 2014, efter at 90 procent af vognmændene i Roskilde Taxa stemte for at træde ind i DanTaxi. Herefter er Taxa Selandia blevet nedlagt. Dantaxi og 4×48 Taxinord gik sammen i 2017 under navnet Dantaxi 4×48.

DanTaxi 4×48 Roskilde består af 56 vogne, hvoraf 14 er seks-personers vogne, og fire er otte-personers vogne.

 

KONTAKT OS

DanTaxi 4×48 Administration A/S
Kongevejen 135
2830 Virum
Kontakt

Telefon: 45 85 66 66 (IKKE vognbestilling)

mail: info@dantaxi4x48.dk  (IKKE vognbestilling)

 

Download vores app og bestil nemt og hurtigt din taxa ellerBESTIL ONLINE