Dantaxi 4x48 Skanderborg

Har du brug for en taxi i Skanderborg, så bestil den hos os. Du kan ringe på telefon 70 25 25 25 eller vores lokale telefonnummer: 86 51 00 00. Du kan også booke din taxa her på hjemmesiden,  eller via vores app. Bruger du app’en MOOVE, er det Dantaxi 4×48, der leverer taxaen.

Direkte nummer til vognbestilling

86 51 00 00

Bestil Taxa

48 48 48 48

Download vores app og bestil nemt og hurtigt din taxa ellerBESTIL ONLINE

Spørgsmål og svar

Du skal først tilmelde dig ved at klikke på feltet “ny bruger”

Derefter kan du logge ind via denne side. 

Ja. Alle passagerer over tre år skal bruge sele. Personer fra 15 år og opefter bærer dog selv ansvaret for, at den benyttes. For børn under 15 år er det chaufførens ansvar. Børn under tre år er fritaget fra at skulle sidde i en særlig godkendt barnestol i en taxi, men har du selv en barnestol eller selepude med, er chaufføren altid villig til at montere den.

Chaufføren må starte taxameteret på det tidspunkt, hvor vognen ankommer på den adresse, den er bestilt til. Hvis vognen er bestilt til et bestemt tidspunkt, må taxameteret dog først slås til på det tidspunkt, vognen er bestilt til.

Ja. Chaufføren har ret til at sikre sig, at du betaler for en tur før turens start. Almindeligvis sker det kun forud for de længere ture.

Ja. Alle chauffører har pligt til at tage førerhunde med.

Ja. Dit kæledyr er velkommen indenfor i vores taxier. Denne service koster ikke noget, men idet, at det ikke er alle taxier, der kører med kæledyr, anbefaler vi, at denne type kørsel forudbestilles. Oplys ved bestillingen, at der er et kæledyr med. Så får du selvfølgelig en taxi med en chauffør, der gerne vil have både dig og dit dyr med på køreturen.

Ja. Du er velkommen til at tage din barnevogn med på turen. Kan den være i bagagerummet, koster det ikke ekstra. Er barnevognen for stor til at være i bagagerummet, bliver den placeret bag på taxien på cykelstativet – mod et ekstra gebyr. Du bedes oplyse ved bestilling, at du gerne vil have en barnevogn med.

Har du ikke har opnået den service, du forventede, er du velkommen til at rette henvendelse til DanTaxi 4×48 i Skanderborg på mail: pet@skanderborgtaxa.dk.

Category: Skanderborg

Hvis du har glemt noget i en af DanTaxi 4×48 Skanderborgs taxier, kan du kontakte Hittegodskontoret, Politistationen i Skanderborg, Adelgade 38, 8660 Skanderborg, hvor glemte sager bliver indleveret. Der er åbent mandag, tirsdag, onsdag fra klokken 10-15, torsdag fra 10-17 og fredag fra 10-13. Du kan også ringe til Sydøstjyllands Politi på telefon 114 og bede om Politistationen i Skanderborg.

Category: Skanderborg

Du kan altid bestille returkørsel hos chaufføren, men det vil normalt ikke være den samme chauffør/vogn, der kommer. Hvis det drejer sig om længere ture uden for kommunegrænsen, er det dog praktisk, at den vogn, der kører turen ud, også kører hjemturen, hvis det er muligt.

Vi tager med glæde din cykel med på turen, så du for eksempel undgår en regnfuld hjemtur fra arbejde eller en bytur, men stadig har din cykel ved hånden næste morgen. Cyklen vil blive placeret udvendigt på taxien. Det koster et mindre gebyr, at få sin cykel med taxien.

Når du bestiller en taxi, bedes du oplyse, at du gerne vil have en cykel med.
Vi har et begrænset antal vogne, der kan medbringe to cykler.

 

Priser

Kommer snart

DanTaxi 4×48 Skanderborg er kendetegnet ved, at alle chauffører og vognmænd i de 17 vogne, der servicerer Skanderborg og omegn, alle er fra nærområdet. Det gør, at lokalkendskabet er i top, og at man ofte kender kunderne.

Det, der betyder noget i DanTaxi 4×48 Skanderborg er, at kunderne får en god service. Sådan har det været siden 1969, da Skanderborg Taxa startede, og sådan er det i dag, hvor selskabet nu hedder DanTaxi 4×48 Skanderborg.

Det lokale selskab oplever, som en udløber af det, stor støtte fra lokalområdet, hvor både virksomheder og lokale flittigt benytter sig af de lokale chauffører. Lige nu oplever man en vækst i antallet af private kørsler.

De 17 vogne tæller fire, seks- og otte-personers taxier. To af de store taxier har plads til to kørestole og fire passagerer.

DanTaxi 4×48 Aalborg
Stationsmestervej 85
9200 Aalborg SV

Tlf. 96 34 11 00 (administration)

E-mail: centralleder@dantaxi4x48.dk

Download vores app og bestil nemt og hurtigt din taxa ellerBESTIL ONLINE