Dantaxi 4x48 Skive

Står du lige nu og mangler en taxa i Skive, så er du meget velkommen til at ringe på telefon 70 25 25 25 eller på vores lokale Skive telefonnummer 97 52 47 00. Du kan også booke din taxa her på hjemmesiden, eller via vores app. Bruger du app’en MOOVE, er det Dantaxi 4×48, der leverer taxaen.

Velkommen til Dantaxi 4×48 Skive – vi er klar til at køre dig, hvorhen du ønsker.

Direkte nummer til vognbestilling

97 52 47 00

Bestil Taxa

48 48 48 48

Download vores app og bestil nemt og hurtigt din taxa ellerBESTIL ONLINE

Spørgsmål og svar

Du skal først tilmelde dig ved at klikke på feltet “ny bruger”

Derefter kan du logge ind via denne side. 

Hvis en chauffør finder glemte ting i en taxi, så afleverer chaufføren det på politiets hittegodskontor, Resenvej 10A, 7800 Skive, telefon 114 eller 96 14 14 48. Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os for at høre, om dine ejendele er blevet fundet i en af vores taxier.

Category: Skive

Ja. Alle passagerer over tre år skal bruge sele. Personer fra 15 år og opefter bærer dog selv ansvaret for, at den benyttes. For børn under 15 år er det chaufførens ansvar. Børn under tre år er fritaget fra at skulle sidde i en særlig godkendt barnestol i en taxi, men har du selv en barnestol eller selepude med, er chaufføren altid villig til at montere den.

Chaufføren må starte taxameteret på det tidspunkt, hvor vognen ankommer på den adresse, den er bestilt til. Hvis vognen er bestilt til et bestemt tidspunkt, må taxameteret dog først slås til på det tidspunkt, vognen er bestilt til.

Ja. Chaufføren har ret til at sikre sig, at du betaler for en tur før turens start. Almindeligvis sker det kun forud for de længere ture.

Ja. Alle chauffører har pligt til at tage førerhunde med.

Ja. Dit kæledyr er velkommen indenfor i vores taxier. Denne service koster ikke noget, men idet, at det ikke er alle taxier, der kører med kæledyr, anbefaler vi, at denne type kørsel forudbestilles. Oplys ved bestillingen, at der er et kæledyr med. Så får du selvfølgelig en taxi med en chauffør, der gerne vil have både dig og dit dyr med på køreturen.

Ja. Du er velkommen til at tage din barnevogn med på turen. Kan den være i bagagerummet, koster det ikke ekstra. Er barnevognen for stor til at være i bagagerummet, bliver den placeret bag på taxien på cykelstativet – mod et ekstra gebyr. Du bedes oplyse ved bestilling, at du gerne vil have en barnevogn med.

Har du ikke har opnået den service, du forventede, er du velkommen til at rette henvendelse til DanTaxi 4×48 i Skive på telefon 97 52 47 00.

Category: Skive

Du kan altid bestille returkørsel hos chaufføren, men det vil normalt ikke være den samme chauffør/vogn, der kommer. Hvis det drejer sig om længere ture uden for kommunegrænsen, er det dog praktisk, at den vogn, der kører turen ud, også kører hjemturen, hvis det er muligt.

Vi tager med glæde din cykel med på turen, så du for eksempel undgår en regnfuld hjemtur fra arbejde eller en bytur, men stadig har din cykel ved hånden næste morgen. Cyklen vil blive placeret udvendigt på taxien. Det koster et mindre gebyr, at få sin cykel med taxien.

Når du bestiller en taxi, bedes du oplyse, at du gerne vil have en cykel med.
Vi har et begrænset antal vogne, der kan medbringe to cykler.

 

Priser

Kommer snart.

Det traditionsrige Skive Taxa blev i 2011 en del af det landsdækkende DanTaxi, og Skive Taxas gamle dyder om god adfærd og service er stadig i højsædet. Skive Taxa kunne i 2010 fejre sit 75 års jubilæum. Meget er sket, siden Skive Taxa blev til. Teknologien har udviklet sig voldsomt fra, at man kun havde en enkelt telefon på banegården til i dag, hvor man med en iPhone kan bestille en taxi helt uden at skulle tale med ”centraldamen”. Men en ting har ikke ændret sig – og det er de gamle dyder om god adfærd og service. De gælder stadig hos DanTaxi 4×48 Skive.

 

 

 

KONTAKT OS

DanTaxi 4×48 Aalborg
Stationsmestervej 85
9200 Aalborg SV

Tlf. 96 34 11 00 (administration)

Mail: centralleder@dantaxi4x48.dk

Download vores app og bestil nemt og hurtigt din taxa ellerBESTIL ONLINE