Dantaxi 4x48 Vejen

Har du brug for en taxa i Brørup, Holsted eller Vejen, så kontakt os på telefon 40 600 300. Du kan også booke din taxa her på hjemmesiden, eller via vores app. Bruger du app’en MOOVE, er det Dantaxi 4×48, der leverer taxaen.

Direkte nummer til vognbestilling

40 60 03 00

Bestil Taxa

48 48 48 48

Download vores app og bestil nemt og hurtigt din taxa ellerBESTIL ONLINE

Spørgsmål og svar

Du skal først tilmelde dig ved at klikke på feltet “ny bruger”

Derefter kan du logge ind via denne side. 

Ring til vores central på 40 600 300.

Category: Vejen

Ja. Alle passagerer over tre år skal bruge sele. Personer fra 15 år og opefter bærer dog selv ansvaret for, at den benyttes. For børn under 15 år er det chaufførens ansvar. Børn under tre år er fritaget fra at skulle sidde i en særlig godkendt barnestol i en taxi, men har du selv en barnestol eller selepude med, er chaufføren altid villig til at montere den.

Chaufføren må starte taxameteret på det tidspunkt, hvor vognen ankommer på den adresse, den er bestilt til. Hvis vognen er bestilt til et bestemt tidspunkt, må taxameteret dog først slås til på det tidspunkt, vognen er bestilt til.

Ja. Chaufføren har ret til at sikre sig, at du betaler for en tur før turens start. Almindeligvis sker det kun forud for de længere ture.

Ja. Alle chauffører har pligt til at tage førerhunde med.

Ja. Dit kæledyr er velkommen indenfor i vores taxier. Denne service koster ikke noget, men idet, at det ikke er alle taxier, der kører med kæledyr, anbefaler vi, at denne type kørsel forudbestilles. Oplys ved bestillingen, at der er et kæledyr med. Så får du selvfølgelig en taxi med en chauffør, der gerne vil have både dig og dit dyr med på køreturen.

Ja. Du er velkommen til at tage din barnevogn med på turen. Kan den være i bagagerummet, koster det ikke ekstra. Er barnevognen for stor til at være i bagagerummet, bliver den placeret bag på taxien på cykelstativet – mod et ekstra gebyr. Du bedes oplyse ved bestilling, at du gerne vil have en barnevogn med.

Hvis du har glemt noget i en af vores taxier, kan du ringe til DanTaxi 4×48 i Vejen på telefon: 40 600 300 for at høre, om de glemte sager skulle være blevet indleveret.

Category: Vejen

Du kan altid bestille returkørsel hos chaufføren, men det vil normalt ikke være den samme chauffør/vogn, der kommer. Hvis det drejer sig om længere ture uden for kommunegrænsen, er det dog praktisk, at den vogn, der kører turen ud, også kører hjemturen, hvis det er muligt.

Vi tager med glæde din cykel med på turen, så du for eksempel undgår en regnfuld hjemtur fra arbejde eller en bytur, men stadig har din cykel ved hånden næste morgen. Cyklen vil blive placeret udvendigt på taxien. Det koster et mindre gebyr, at få sin cykel med taxien.

Når du bestiller en taxi, bedes du oplyse, at du gerne vil have en cykel med.
Vi har et begrænset antal vogne, der kan medbringe to cykler.

 

Vejen Taxa er en del af del landsdækkende taxiselskab Dantaxi 4×48. Vores venlige chauffører har mange års erfaring med kørsel af kørestolsbrugere, fysisk og psykisk handicappede.

Har du brug for kørsel til lufthavnen, til et vigtigt møde eller blot til en tur i byen – så kører vi dig sikkert frem og tilbage.

KONTAKT OS

DanTaxi 4×48 Administration
Kongevejen 135
2830 Virum

Telefon: 45 85 66 66 (IKKE vognbestilling)

E-mail: vejen@dantaxi4x48.dk

 

 

Download vores app og bestil nemt og hurtigt din taxa ellerBESTIL ONLINE