Dantaxi 4x48 Skælskør, Korsør og Slagelse.

Så står du lige nu og mangler en taxa på Vestsjælland: Skælskør, Korsør eller Slagelse? Så bestil den på det lokale telefonnummer; 58 37 03 66 eller på det landsdækkende DanTaxi 4×48 nummer; 48 48 48 48. Du kan også booke din taxa her på hjemmesiden, eller via vores app. Bruger du app’en MOOVE, er det Dantaxi 4×48, der leverer taxaen.

 

Direkte nummer til vognbestilling

58 37 03 66

Bestil Taxa

48 48 48 48

Download vores app og bestil nemt og hurtigt din taxa ellerBESTIL ONLINE

Spørgsmål og svar

Du skal først tilmelde dig ved at klikke på feltet “ny bruger”

Derefter kan du logge ind via denne side. 

Ja. Alle passagerer over tre år skal bruge sele. Personer fra 15 år og opefter bærer dog selv ansvaret for, at den benyttes. For børn under 15 år er det chaufførens ansvar. Børn under tre år er fritaget fra at skulle sidde i en særlig godkendt barnestol i en taxi, men har du selv en barnestol eller selepude med, er chaufføren altid villig til at montere den.

Chaufføren må starte taxameteret på det tidspunkt, hvor vognen ankommer på den adresse, den er bestilt til. Hvis vognen er bestilt til et bestemt tidspunkt, må taxameteret dog først slås til på det tidspunkt, vognen er bestilt til.

Ja. Chaufføren har ret til at sikre sig, at du betaler for en tur før turens start. Almindeligvis sker det kun forud for de længere ture.

Ja. Alle chauffører har pligt til at tage førerhunde med.

Ja. Dit kæledyr er velkommen indenfor i vores taxier. Denne service koster ikke noget, men idet, at det ikke er alle taxier, der kører med kæledyr, anbefaler vi, at denne type kørsel forudbestilles. Oplys ved bestillingen, at der er et kæledyr med. Så får du selvfølgelig en taxi med en chauffør, der gerne vil have både dig og dit dyr med på køreturen.

Ja. Du er velkommen til at tage din barnevogn med på turen. Kan den være i bagagerummet, koster det ikke ekstra. Er barnevognen for stor til at være i bagagerummet, bliver den placeret bag på taxien på cykelstativet – mod et ekstra gebyr. Du bedes oplyse ved bestilling, at du gerne vil have en barnevogn med.

Har du ikke har opnået den service, du forventede, er du velkommen til at rette henvendelse til DanTaxi Vestsjælland på telefon 58 53 53 53.

Category: Vestsjælland

Hvis du har glemt noget i en af vores taxier (Skælskør, Korsør eller Slagelse), kan du ringe til DanTaxi 4×48 Vestsjælland på telefon: 58 53 53 53 og høre, om de glemte sager skulle være blevet indleveret.

Category: Vestsjælland

Du kan altid bestille returkørsel hos chaufføren, men det vil normalt ikke være den samme chauffør/vogn, der kommer. Hvis det drejer sig om længere ture uden for kommunegrænsen, er det dog praktisk, at den vogn, der kører turen ud, også kører hjemturen, hvis det er muligt.

Vi tager med glæde din cykel med på turen, så du for eksempel undgår en regnfuld hjemtur fra arbejde eller en bytur, men stadig har din cykel ved hånden næste morgen. Cyklen vil blive placeret udvendigt på taxien. Det koster et mindre gebyr, at få sin cykel med taxien.

Når du bestiller en taxi, bedes du oplyse, at du gerne vil have en cykel med.
Vi har et begrænset antal vogne, der kan medbringe to cykler.

 

DanTaxi Vestsjælland opstod, da Slagelse Taxa og Korsør Taxa blev slået sammen tilbage i 2011. De to gamle selskaber kører nu i ét stærkt fællesskab i DanTaxi Vestjælland. En del af det landsdækkende Dantaxi 4×48.

Vi kører taxa i Vestsjælland – Skælskør, Slagelse, Korsør og omegn

Uanset om du skal bruge en almindelig taxa  eller storvogne med plads til seks til otte personer – kan vi klare det. Desuden tilbyder vi liftvogne til to kørestole. I alt står 35 vogne klar til at servicere kunderne i Slagelse, Korsør og omegn.

KONTAKT OS

DanTaxi 4×48 Administration
Kongevejen 135
2830 Virum
Kontakt 

Tlf. 45 85 66 66 (administration)

Email: Vestsjaelland@dantaxi4x48.dk

Download vores app og bestil nemt og hurtigt din taxa ellerBESTIL ONLINE