Dantaxi 4x48 Viborg

Har du brug for en taxa i Viborg, så kontakt os på telefon 70 25 25 25 eller på vores lokale telefonnummer: 86 62 66 00. Du kan også booke din taxa her på hjemmesiden, eller via vores app. Bruger du app’en MOOVE, er det Dantaxi 4×48, der leverer taxaen.

Velkommen i en behagelig taxa i Viborg.

Direkte nummer til vognbestilling

86 62 66 00

Bestil Taxa

48 48 48 48

Download vores app og bestil nemt og hurtigt din taxa ellerBESTIL ONLINE

Spørgsmål og svar

Du skal først tilmelde dig ved at klikke på feltet “ny bruger”

Derefter kan du logge ind via denne side. 

Ja. Alle passagerer over tre år skal bruge sele. Personer fra 15 år og opefter bærer dog selv ansvaret for, at den benyttes. For børn under 15 år er det chaufførens ansvar. Børn under tre år er fritaget fra at skulle sidde i en særlig godkendt barnestol i en taxi, men har du selv en barnestol eller selepude med, er chaufføren altid villig til at montere den.

DanTaxi 4×48 Viborgs Lufthavnstaxi kører mellem Karup Lufthavn og en endelig adresse inden for Viborgs bygrænse til en fast pris. Du skal bestille lufthavnstaxien senest tre timer før flyafgang/ankomst. For bestilling kontakt DanTaxi 4×48 Viborg direkte på telefon 86 62 66 00. En lufthavnstaxi er en almindelig fire-otte personers taxi, og priserne er gældende fra den 29. marts 2015 – med forbehold for ændringer.

By Pris pr. person
Viborg 250,00 kr. pr. prs.
Hald Ege 250,00 kr. pr. prs.
Birgittelyst 250,00 kr. pr. prs.
Foulum 390,00 kr. pr. prs.

Vi medtager ikke uledsagede børn under 12 år. DanTaxi Viborg kan tilbyde videre transport til/fra et bestemmelsessted, hvis dette er udenfor byområdet. Pris fra/til bygrænse er 14 kroner pr. påbegyndt kilometer.

Category: Viborg

Chaufføren må starte taxameteret på det tidspunkt, hvor vognen ankommer på den adresse, den er bestilt til. Hvis vognen er bestilt til et bestemt tidspunkt, må taxameteret dog først slås til på det tidspunkt, vognen er bestilt til.

Ja. Chaufføren har ret til at sikre sig, at du betaler for en tur før turens start. Almindeligvis sker det kun forud for de længere ture.

Ja. Alle chauffører har pligt til at tage førerhunde med.

Ja. Dit kæledyr er velkommen indenfor i vores taxier. Denne service koster ikke noget, men idet, at det ikke er alle taxier, der kører med kæledyr, anbefaler vi, at denne type kørsel forudbestilles. Oplys ved bestillingen, at der er et kæledyr med. Så får du selvfølgelig en taxi med en chauffør, der gerne vil have både dig og dit dyr med på køreturen.

Ja. Du er velkommen til at tage din barnevogn med på turen. Kan den være i bagagerummet, koster det ikke ekstra. Er barnevognen for stor til at være i bagagerummet, bliver den placeret bag på taxien på cykelstativet – mod et ekstra gebyr. Du bedes oplyse ved bestilling, at du gerne vil have en barnevogn med.

Har du ikke har opnået den service, du forventede, er du velkommen til at rette henvendelse til DanTax 4×48 i Viborg på telefon 86 62 66 00.

Category: Viborg

Hvis vi finder glemte effekter i taxierne, bliver de hurtigst muligt afleveret på Hittegodskontoret hos den lokale politistation i Viborg, Rødevej 1, 8800 Viborg, telefon: 114 eller 96 14 14 48. DanTaxi 4×48 Viborg vil ikke opbevare de glemte ting.

Category: Viborg

Du kan altid bestille returkørsel hos chaufføren, men det vil normalt ikke være den samme chauffør/vogn, der kommer. Hvis det drejer sig om længere ture uden for kommunegrænsen, er det dog praktisk, at den vogn, der kører turen ud, også kører hjemturen, hvis det er muligt.

Vi tager med glæde din cykel med på turen, så du for eksempel undgår en regnfuld hjemtur fra arbejde eller en bytur, men stadig har din cykel ved hånden næste morgen. Cyklen vil blive placeret udvendigt på taxien. Det koster et mindre gebyr, at få sin cykel med taxien.

Når du bestiller en taxi, bedes du oplyse, at du gerne vil have en cykel med.
Vi har et begrænset antal vogne, der kan medbringe to cykler.

 

Priser

 

Kommer snart.

Viborg Taxa har historiske rødder tilbage til 1936, og de er groet med ind i DanTaxi, som Viborg Taxa blev en del af tilbage i 2011. Heldigvis fristes man til at sige, for DanTaxi 4×48 Viborg er lige som Viborg Taxa var det, kendetegnet ved at have en fast chaufførgruppe. Det gør det hele nemmere, fordi chaufførerne som regel kender kunderne, og den kvalificerede og gode service er en del af hverdagen, når kunderne har behov for en taxa i Viborg.

KONTAKT OS

DanTaxi 4×48
Stationsmestervej 85
9200 Aalborg SV

Tlf. 96 34 11 00 (administration)

E-mail: centralleder@dantaxi4x48.dk

Download vores app og bestil nemt og hurtigt din taxa ellerBESTIL ONLINE