Dantaxi 4x48 Vordingborg

Har du brug for en taxa i Vordingborg, så bestil den hos os. Du kan ringe på telefon 48 48 48 48 eller på vores lokale telefonnummer: 88 70 06 40. Du kan også booke din taxa her på hjemmesiden, eller via vores app. Bruger du app’en MOOVE, er det Dantaxi 4×48, der leverer taxaen.

 

Direkte nummer til vognbestilling

88 70 06 40

Bestil Taxa

48 48 48 48

Download vores app og bestil nemt og hurtigt din taxa ellerBESTIL ONLINE

Spørgsmål og svar

Du skal først tilmelde dig ved at klikke på feltet “ny bruger”

Derefter kan du logge ind via denne side. 

Ja. Alle passagerer over tre år skal bruge sele. Personer fra 15 år og opefter bærer dog selv ansvaret for, at den benyttes. For børn under 15 år er det chaufførens ansvar. Børn under tre år er fritaget fra at skulle sidde i en særlig godkendt barnestol i en taxi, men har du selv en barnestol eller selepude med, er chaufføren altid villig til at montere den.

Chaufføren må starte taxameteret på det tidspunkt, hvor vognen ankommer på den adresse, den er bestilt til. Hvis vognen er bestilt til et bestemt tidspunkt, må taxameteret dog først slås til på det tidspunkt, vognen er bestilt til.

Ja. Chaufføren har ret til at sikre sig, at du betaler for en tur før turens start. Almindeligvis sker det kun forud for de længere ture.

Ja. Alle chauffører har pligt til at tage førerhunde med.

Ja. Dit kæledyr er velkommen indenfor i vores taxier. Denne service koster ikke noget, men idet, at det ikke er alle taxier, der kører med kæledyr, anbefaler vi, at denne type kørsel forudbestilles. Oplys ved bestillingen, at der er et kæledyr med. Så får du selvfølgelig en taxi med en chauffør, der gerne vil have både dig og dit dyr med på køreturen.

Ja. Du er velkommen til at tage din barnevogn med på turen. Kan den være i bagagerummet, koster det ikke ekstra. Er barnevognen for stor til at være i bagagerummet, bliver den placeret bag på taxien på cykelstativet – mod et ekstra gebyr. Du bedes oplyse ved bestilling, at du gerne vil have en barnevogn med.

Har du ikke opnået den service, du forventede, er du velkommen til at rette henvendelse til DanTaxi Vordingborgs administration på telefon 51 70 00 07 – Jonas Højer (kasserer).

Category: Vordingborg

Vi lader glemte sager ligge i taxien et par dage for at se, om nogen ringer. Du kan ringe til Michael Stenberg på telefon 31 16 26 24 eller Jonas Højer på telefon 51 70 00 07. Hvis det drejer sig om kostbare ting, bliver de afleveret på Hittegodskontoret – lige som effekter, der ikke bliver afhentet. Du kan kontakte Hittegodskontoret her: Lokalpolitiet i Vordingborg, Københavnsvej 47, 4760 Vordingborg, telefon 55 31 14 48.

Category: Vordingborg

Du kan altid bestille returkørsel hos chaufføren, men det vil normalt ikke være den samme chauffør/vogn, der kommer. Hvis det drejer sig om længere ture uden for kommunegrænsen, er det dog praktisk, at den vogn, der kører turen ud, også kører hjemturen, hvis det er muligt.

Vi tager med glæde din cykel med på turen, så du for eksempel undgår en regnfuld hjemtur fra arbejde eller en bytur, men stadig har din cykel ved hånden næste morgen. Cyklen vil blive placeret udvendigt på taxien. Det koster et mindre gebyr, at få sin cykel med taxien.

Når du bestiller en taxi, bedes du oplyse, at du gerne vil have en cykel med.
Vi har et begrænset antal vogne, der kan medbringe to cykler.

 

Dantaxi 4×48 Vordingborg er opstået ud fra et behov om bedre service. I 2008 brød 10 vognmænd ud af Vordingborg Taxa for at opfylde det behov, og i dag er Dantaxi 4×48 Vordingborg kendetegnet ved netop den gode service.

Kunderne – især mange ældre, der skal ud og handle – er faste og stabile og har valgt os på grund af den sikkerhed og service, vores taxier tilbyder.

Vi er klar til at servicere kunderne med 19 vogne herunder flere stor-vogne med plads op til otte passagerer.

KONTAKT OS

DanTaxi 4×48 Administration 
Kongevejen 135
2830 Virum

Kontaktformular

Telefon: 45 85 66 66 (IKKE vognbestilling)

vordingborg@dantaxi4x48.dk

Download vores app og bestil nemt og hurtigt din taxa ellerBESTIL ONLINE