fbpx

Mobil app

Download landsdækkende taxa app

Har du brug for en taxi?

app-store-logo

icon-google-play

Hele Danmarks taxi-app!

2.000 taxier i lommen, lige til at tage frem, når behovet opstår.

Som bruger af Dantaxis app, har du altid adgang til dit lokale taxiselskab, hurtigt og nemt. Vi har gjort det nemt for dig at kende både pris og ventetid på forhånd, og lader dig selv vælge om du ønsker fastpris eller taximeter, ved hver bestilling. Du kan gemme dit kreditkort direkte i app’en, for at sikre nem og hurtig betaling hver gang, betale via din virksomhedskonto, eller kontant i vognen.

Vi giver dig adgang til de bedste chauffører i branchen, og det er dig som kunde, der sætter niveauet fremover. Hver tur kan bedømmes så snart den er afsluttet, og din mening tæller – hver gang.

Vi har adskillige store planer med Dantaxi app’en, som er baseret på de gode erfaringer vi har fået efter 3 år med landets bedst bedømte taxiapp: MOOVE. Du kan selvfølgelig som standard se forventet ventetid på din vogn på forhånd, følge chaufførens vej til dig, kontakte din chauffør, bedømme oplevelsen, se din bestillingshistorik, modtage kvittering pr. mail og meget mere – men du vil også blive overrasket, over de nyskabende tiltag vi har i støbeskeen til vores trofaste kunder.

Har du allerede en bruger til MOOVE, kan du logge direkte ind i Dantaxi app’en, uden at skulle oprette forfra.

Business Priority

Har du en Business Priority aftale med os? Så kan du få alle dine fordele, direkte i app’en! Kontakt os for yderligere info, på erhverv@dantaxi.dk.

app-store-logo

icon-google-play

Dantaxi Taxa-app