fbpx

Presse & PR

Pressekontakt

Vi har presseservice for journalister.
Vil du i kontakt med Dantaxi, kan du ringe til vores pressetelefon,
uanset hvilken afdeling i landet henvendelsen drejer sig om.

Vores presseafdeling kan kontaktes direkte på:

Telefon: 45 28 40 51 48  
E-Mail: presse@dantaxi.dk

Kommunikationschef Rasmus Krochin

Telefon +45 45 95 44 57
E-Mail: rs@dantaxi.dk

Direktør Carsten Aastrup

Telefon +45 45 95 44 50
E-Mail: ca@dantaxi.dk

Dantaxi pressemeddelser

Se nyeste pressemeddelelser fra Dantaxi:
Pressemeddelelser 

Resumer og links til seneste udvalgte artikler og omtale af Dantaxi og MOOVE i regionale, lokale og landsdækkende medier. 
Presseomtale 

Dantaxi’s mål er at være let tilgængelig og imødekommende i kontakten med pressen, og give fuld åbenhed på emner som prissætning, takster, ventetider, vores geografiske dækningsområder og eventuelle begrænsninger i vores services.

Dantaxi på Twitter


Som journalist eller anden med interesse for Dantaxi og taxibranchen, skal du være meget velkommen til at følge os på Twitter. Vi tweeter som regel 1-2 gange dagligt om emner som mobilitet, grøn omstilling, elbiler og persontransport. På Twitter får du også de seneste pressemeddelelser fra Dantaxi samt info om eventuelle driftsforstyrrelser.

Fakta om Dantaxi

Dantaxi er et dansk registreret taxiselskab. Selskabet har sit nuværende navn efter en sammenlægning mellem Dantaxi og 4x48 TaxiNord pr. 1. januar 2017. Selskabet er det største taxiselskab både i Danmark og i Region Hovedstaden. Ialt råder selskabet over cirka 1.700 taxier.
Selskabet udfører taxikørsel i flere end 60 kommuner i Danmark. Selskabets hovedkontor er beliggende på Kongevejen 135, Virum. Selskabet driver også et stort call-center i Aalborg.
Dantaxi står bag taxi-app’en MOOVE.

Ejerforhold 

Dantaxi er ejet af investeringsselskabet Triton. Triton er et investeringsselskab, der blev etableret i 1997. De investerer bl.a. i mellemstore og større virksomheder i Nordeuropa. Triton fokuserer på virksomheder med potentiale for at skabe bæredygtig langsigtet vækst i tæt samarbejde med ledelsen.

Skatteforhold 

At Dantaxi er ejet af en udenlandsk investeringsfond har ingen indflydelse på vores skattebetaling. Ejerforholdet betyder ikke nogen mindre skattepligtig gevinst eller overskud i det hele taget. Dantaxi er et dansk taxiselskab, og betaler dansk skat af et evt. overskud.

Vognmænd og chauffører er skattepligtige i Danmark 
De 1700 taxier i Dantaxi er ejet af selvstændige vognmænd med eget cvr.nr. Den omsætning, der er på taxikørsel afregnes til den enkelte vognmand i forhold til hans kørsel. Vognmændene er skattepligtige i Danmark, hvilket ansatte chauffører også er.

Forretningsstrategi

Dantaxis mission er, at tilbyde danskerne nem og hurtig adgang til individuel persontransport med en prisstruktur der er gennemskuelig. Dantaxis vision er, med udgangspunkt i kundernes ønsker og behov, at tage ejerskab til taxien som begreb – samt at være markedsførende indenfor god service, teknologi og tilgængelighed.
Læs mere her.

Tv- og filmoptagelse

Spillefilm, kortfilm, reklamefilm eller tv.
I Dantaxi vil vi gerne bistå film- og tv branchen ved at tilbyde produktionsselskaberne at låne en Dantaxi med eller uden chauffør til brug for tv- og filmoptagelser. Strækker optagelserne over en længere periode, eller filmes der i udlandet, kan vi være behjælpelige med at ’forklæde’ en alm. personbil som taxi. Kontakt vores presseafdeling på
tlf. +45 28 40 51 48  - mail: presse@dantaxi.dk.

Forskning, undervisning, opgave- og projektskrivning

Vi hjælper gerne studerende på alle niveauer i det danske uddannelsessystem, undervisere og forskere med information om Dantaxi. Vi kan også være behjælpelige med interviews, foredrag og nogle former for anonymiserede data indsamling. Bemærk: Vi får i perioder mange henvendelser vedr. opgave- og projektskrivning om taxier, så skal vi hjælpe dig/jer bedst muligt, er det en god ide at kontakte os i god tid inden afleveringsdatoen. Mail os for at høre mere.

Download Dantaxi pressefotos & logo