fbpx

4×48 TaxiNord og DanTaxi lancerer fremtidens taxi

 • 4×48 TaxiNord og DanTaxi lancerer fremtidens taxi

  4×48 TaxiNord/DanTaxi har udviklet en Google Map-baseret app med taxi til fast, lavere pris. App’en slut testes i disse dage i Aarhus – og lanceres nationalt fra på mandag

  MOOVE er navnet på Danmarks nye taxi app. Det er taxi, som man kender det – men alligevel ret anderledes: Lavere pris – højere service – mere tryghed.

  Bag MOOVE står et strategisk og teknologisk samarbejde mellem 4×48 TaxiNord og DanTaxi, der fra starten af det ny år lægges sammen til landets største taxiselskab.

  Alle MOOVE ture bestilles og betales direkte i app’en. Prisen udregnes ud fra den billigste rute ved hjælp af Google Maps. App’en medregner forhold som myldretidstrafik, snefald, trafikpropper o.s.v., og tilbyder kunden en pris, der afspejler tidspunkt og forventet trafik. Og så er app’en helt lovlig !

  Chaufførerne rates

  MOOVE konceptet indebærer, at kunden vurderer turen med op til fem stjerner. Vurderes en tur lavt, beder man kunden uddybe hvilke dele af køreoplevelsen, der ikke var tilfredsstillende. Under alle omstændigheder vil kunden blive afkrævet en rating, før MOOVE app’en igen kan benyttes. Kundevurderingerne bliver gemt i MOOVE’s database. Er en chaufførs rating helt i bund, får chaufføren ikke længere tilbudt MOOVE ture.

  For at sætte gang i den ny app giver man 20% rabat på alle ture der bestilles via app’en frem til 1. februar 2017.

  Sådan virker app’en:

  Man vælger start og slutadresse, app’en kalkulerer en pris ud fra Google maps estimerede tid for kørslen. Her kommer så en ny funktionalitet –noget som man ikke har set i taxiselskabernes tidligere app’s. Den pris man ser på skærmen er hvad man betaler for turen, uanset lyskryds og trafikpropper, ingen overraskelser fra et tikkende taxameter. Prisen pr MOOVE Taxitur ligger ca 5-15% under prisen på en taxitur bestilt over telefon eller som gadetur.

  Appen er tilgængelig i App store og kræver iOS 8.

  Android versionen er på vej.

  Comments are closed.