fbpx

Betalingsmuligheder

Betaling

Når du opretter dig som erhvervskunde, skræddersyr vi i samarbejde en løsning ud fra jeres behov. Når du har åbnet en virksomhedskonto, er der flere muligheder for betaling.
På alle fakturaer fremgår de oplysninger, man afgiver ved bestilling: konto, navn, adresse, klokkeslæt, vognnummer, chauffør osv.

Mulighederne for dig og din virksomhed er mange...

Online konto

Online-konto bruges i forbindelse med internetbooking og autobooking. Online-kontoen kan du også bruge som en personlig konto. Du kan tilføje reference- og/eller projektnummer til bestillingen, som så automatisk fremgår af fakturaen.

Smartphone app

Bliv oprettet som erhvervskunde og få adgang til betaling via din smartphone. Uanset om det er en personlig eller fælles konto, kan du bruge din mobil til at betale med. Når du er oprettet som erhvervskunde, har logget på samt aktiveret din kode vil betalingsfunktionen være mulig.

Taxi-bon

Taxibon er et lille papkort, der fungerer som et engangs betalingsmiddel. Taxibonen kan blandt andet bruges til mindre projekter og lignende. Selv om 4x48 Dantaxi 4x48 ikke er et landsdækkende selskab, kan vores taxiboner bruges i hele Danmark, og du vil stadig kun modtage én faktura.

Dantaxi 4x48 firmakort

Et Dantaxi 4x48 firmakort kan bruges i hele landet, og du modtager stadig kun én faktura. Du kan gøre kortet personligt eller bruge det pr. afdeling.