Dantaxi 4x48 Aalborg

Vi har flest taxi’er og den bedste service.  

Du bestiller nemmest en taxa i Aalborg ved at ringe til 98 10 10 10 , booke online eller downloade vores taxa app. Der er mange gode grunde til at vælge Dantaxi 4×48 som dit foretrukne taxi selskab i Aalborg.

 • Bedste dækning: Vi kører i hele Aalborg Kommune.
 • Bedste tilgængelighed: Vi er det taxi selskab med flest vogne.
 • Sikkerhed: Alle vores chauffører er godkendte til at udføre personbefordring. Alle vores vogne er forsikrede og godkendt til taxi-kørsel.
 • Tryghed: GPS overvågning. Alle taxier overvågves via vores GPS-system. Alle vores chauffører kører med uniform.
 • Støt de lokale vognmænd: Ved at køre med Dantaxi 4×48 støtter du lokale taxa vognmænd i dit nærområde. Dantaxi 4×48 er et dansk taxi selskab. 

 

Dantaxi 4x48 i bytrafik København.

Dantaxi Aalborg har den bedste dækning. 

Du kan bestille din taxi på flere måder

 • Online: Bestil din taxa online hjemmefra. Nemt og trygt.
 • Telefonbestilling: Vi er Jyllands største taxi-callcenter. Ring 24 timer i døgnet. Der sidder altid en medarbejder klar til at hjælpe dig.
 • App: Bestil via vores app – og følg vognen på skærmen.

Betaling 

 • Betal i vognen: Vi modtager kontanter og alle gængse debet- og kreditkort.
 • Betal via app: Tilføj dine betalingskort og betal direkte fra app’en.

Priser 

 • Fast pris: Bestiller du turen via app, (f.eks. MOOVE app’en) kan du vælge fast pris. Så kender du altid prisen, inden du kører.
 • Kørsel på taxameter: Øvrige ture køres efter taxameter (se særskilt afsnit nederst på denne side).
 • Ingen ekstra gebyrer: Uanset hvordan du bestiller, er der ingen ekstra gebyrer for fremkørsel eller bestillinger til frem i tiden.

 En del af den offentlige transport 

 • Fly-ankomst: Vi holder øje med dit fly, og sender en taxi frem til dig i god tid. Du betaler ikke ekstra. Turen starter først når du er klar ved vognen.
 • Dantaxi 4×48 Aalborg er i samarbejde med Nordjyllands Trafik og MOOVE en del af Rejseplanen. Læs mere her (Vendelboposten) og her (Nordjyske).

Dækning

 • Trafikknudepunkter: Vi holder på taxipladserne ved de store trafikknudepunkter:
 • Landsdækkende: Dantaxi 4×48 er ikke kun Aalborg. Vi er tilstede i de fleste større byer i Danmark. Se en oversigt over hvilke byer vi kører i her.

Vi glæder os til at køre med dig.

 

Direkte nummer til vognbestilling

98 10 10 10

Bestil Taxa

48 48 48 48

Download vores app og bestil nemt og hurtigt din taxa ellerBESTIL ONLINE

Spørgsmål og svar

En almindelig taxi kan medtage fire passagerer. Husk at babyen også tæller med. Der findes taxier, der kan medtage mellem 5 og 8 passagerer. De kaldes store vogne. Dantaxi 4×48 har store vogne i de fleste byer, men antallet af store taxier kan variere, og det anbefales derfor at forudbestille en stor taxi. Prisen på en stor taxi er højere end prisen på en almindelig taxi. Læs om priserne på store taxier og almindelige taxier her. Kørsel med ni passagerer (eller flere) i en vogn/minibus/bus er ikke taxikørsel, og denne type kørsel udbydes ikke af Dantaxi 4×48.

 

Mercedes Taxa. Dantaxi 4x48

Se i vores jobsektion. Her leder Dantaxi 4×48 vognmænd over hele landet efter chauffører.

Se også i vores Facebook-gruppe: Job som taxichauffør i Dantaxi 4×48.
Begge steder er der nye job næsten hver dag.  

Det er rart, at kunne få fat i den rigtige person med det samme.  Du er altid velkommen til at skrive til Dantaxi 4×48’s forskellige afdelinger. Det er nemmest at benytte vores kontaktformular.
Vores kundecenter kan også hjælpe dig mig mange spørgsmål. Ring døgnet rundt på 70 25 25 25 (Aalborg) eller 48 48 48 48 (København).

Taxi kundecenter Dantaxi 4x48

Kontakt os pr. telefon eller mail.

Det er rart, at kunne få fat i den rigtige person med det samme.  Du er altid velkommen til at skrive til Dantaxi 4×48’s forskellige afdelinger. Det er nemmest at benytte vores kontaktformular.
Vores kundecenter kan også hjælpe dig mig mange spørgsmål. Ring døgnet rundt på 98 10 10 10.

Taxi kundecenter Dantaxi 4x48

Kontakt os pr. telefon eller mail.

Category: Aalborg

Du skal først tilmelde dig ved at klikke på feltet “ny bruger”

Derefter kan du logge ind via denne side. 

Ja. Alle passagerer over tre år skal bruge sele. Personer fra 15 år og opefter bærer dog selv ansvaret for, at den benyttes. For børn under 15 år er det chaufførens ansvar. Børn under tre år er fritaget fra at skulle sidde i en særlig godkendt barnestol i en taxi, men har du selv en barnestol eller selepude med, er chaufføren altid villig til at montere den.

Ja. Alle chauffører har pligt til at tage førerhunde med.

Chaufføren må starte taxameteret på det tidspunkt, hvor vognen ankommer på den adresse, den er bestilt til. Hvis vognen er bestilt til et bestemt tidspunkt, må taxameteret dog først slås til på det tidspunkt, vognen er bestilt til.

Ja. Chaufføren har ret til at sikre sig, at du betaler for en tur før turens start. Almindeligvis sker det kun forud for de længere ture.

Ja. Dit kæledyr er velkommen indenfor i vores taxier. Denne service koster ikke noget, men idet, at det ikke er alle taxier, der kører med kæledyr, anbefaler vi, at denne type kørsel forudbestilles. Oplys ved bestillingen, at der er et kæledyr med. Så får du selvfølgelig en taxi med en chauffør, der gerne vil have både dig og dit dyr med på køreturen.

Ja. Du er velkommen til at tage din barnevogn med på turen. Kan den være i bagagerummet, koster det ikke ekstra. Er barnevognen for stor til at være i bagagerummet, bliver den placeret bag på taxien på cykelstativet – mod et ekstra gebyr. Du bedes oplyse ved bestilling, at du gerne vil have en barnevogn med.

Du kan altid bestille returkørsel hos chaufføren, men det vil normalt ikke være den samme chauffør/vogn, der kommer. Hvis det drejer sig om længere ture uden for kommunegrænsen, er det dog praktisk, at den vogn, der kører turen ud, også kører hjemturen, hvis det er muligt.

Glemte sager afleveres på hittegodskontoret i Aarhus

Nordjyllands Politi, Aalborg
Jyllandsgade 27
9000  Aalborg

Åbningstiderne er mandag til onsdag og fredag 8-16, torsdag er der åben til 18:00.

Vi kan måske hjælpe med at lokalisere/efterlyse tabte/glemte effekter. Du kan enten kontakte vores kundecenter på tlf. 70 25 25 25. Jo flere oplysninger du har om turen, jo bedre er vores medarbejdere i stand til at hjælpe dig.

Eller du kan benytte vores kontaktformular for glemte sager. 

 

Category: Aalborg

Ja. Vil du have en taxi med en autostol, skal du ved bestilling oplyse dette – denne service kræver forudbestilling, da taxien skal forbi DanTaxi 4×48’s central i Aalborg for at hente autostolen. Det betyder, at chaufføren starter taxameteret på adresse på Stationsmestervej  – og at det stopper, når kunden er fremme ved ønske-adressen. Er autostolen integreret i taxien, koster det ikke ekstra, og har du selv en barnestol med, er chaufføren selvfølgelig altid villig til at montere den – uden beregning.

Vi tilbyder ikke autostole til nyfødte. Vores autostole er beregnet til børn fra et år og opefter.

Bemærk at børn under tre år er fritaget fra at skulle sidde i en særlig godkendt barnestol i en taxi.

Categories: Aalborg, Aarhus

Vi tager med glæde din cykel med på turen, så du for eksempel undgår en regnfuld hjemtur fra arbejde eller en bytur, men stadig har din cykel ved hånden næste morgen. Cyklen vil blive placeret udvendigt på taxien. Det koster et mindre gebyr, at få sin cykel med taxien.

Når du bestiller en taxi, bedes du oplyse, at du gerne vil have en cykel med.
Vi har et begrænset antal vogne, der kan medbringe to cykler.

 

Load More

Priser

To takstsystemer i en overgangsperiode.

Som følge af den nye taxilov vil vores kunder i en overgangsperiode opleve, at nogle af vores taxier kører efter takster i henhold til  gældende kommunale takstregulativer, mens andre kører efter takster godkendt af Trafikstyrelsen. Taksterne er desværre ikke ens. Det betyder også, at de vogne der kører med takster godkendt af Trafikstyrelsen vil køre med en højere takst på særlige dage (den 24.12. kl. 16 – 25.12 kl. 06 og den 31.12 kl. 16 til den 1.1 kl. 06.).
De taxier der kører med takster godkendt af Trafikstyrelsen, kan kendes på det 7-cifret tilladelsesnummer på siden af vognen, mens
de vogne der kører efter det kommunale takstregulativ, kører med tilladelses-nummeret på en grøn metalplade bag på vognen.

Priser: 

Aalborg kommune takstregulativ

Takster Aalborg. Godkendt af Trafikstyrelsen

Takster særlige dage Aarhus Aalborg (kun nye tilladelser)

Taster Særlige dage (kun nye tilladelser – Store vogne) 

DanTaxi 4×48 Aalborg samarbejder med f.eks. Dantaxi 4×48 Aarhus, Dantaxi 4×48 Skagen og mange andre byer i hele landet. I samarbejdet indgår samlet over 1.600 taxier

Dantaxi Administrationen A/S, CVR nr.: 15882646.

KONTAKT OS

DanTaxi 4×48 Aalborg
Stationsmestervej 85
9200 Aalborg SV

Tlf. 96 34 11 00 (administration)
Fax 96 34 11 34
E-mail: centralleder@dantaxi4x48.dk

Download vores app og bestil nemt og hurtigt din taxa ellerBESTIL ONLINE