fbpx

Dantaxi 4×48 tager forskud på den ny taxilov.

 • Dantaxi 4×48 tager forskud på den ny taxilov.

  Landets største taxiselskab indgår aftaler med vognmænd i hele landet

  Carsten Aastrup, administrerende direktør for landets største taxiselskab Dantaxi 4×48, glæder sig over det stigende antal henvendelser fra vognmænd over hele landet.  Senest er taxier fra Skagen blevet en del af den landsdækkende taxivirksomhed, og selskabet forhandler lige nu med flere taxiselskaber om at indgå i et tættere samarbejde.

  ”Selv om loven først træder i kraft om fire måneder, kan ingen af os vente med at tænke og planlægge til 1. januar. Fremtiden er startet, og vi skal være så klar i planlægningen, at overgangen til den ny taxilov bliver så smidig som muligt”, siger Carsten Aastrup.

  Den ny taxilov åbner for en helt ny måde at drive taxivirksomhed på. Når vognmænd nu viser interesse i at blive en del af Dantaxi 4×48, skyldes det iflg. Carsten Aastrup flere forhold, nemlig stordriftsfordele, landsdækkende kundeaftaler, fleksibiliteten i udnyttelse af kapacitet samt vognmændenes mulighed for at spare op i egen virksomhed. Især fremhæver direktøren ophævelsen af de geografiske begrænsninger og vognmændenes mulighed for at anvende den virksomhedsform, de foretrækker.

  ”Dantaxi 4×48 er det eneste landsdækkende selskab i branchen. Vi har infrastrukturen, teknologien og kapaciteten til at tilbyde vognmænd over hele landet en mulighed for at anvende deres tilladelser optimalt. Vi kan flytte kapaciteten hen, hvor der er efterspørgsel, og så har vi landsdækkende kundeaftaler, hvilke vi er i stand til at servicere og udnytte optimalt. Det er vigtigt, at vi bruger vores egen kapacitet rigtigt, for gør vi det ikke, står konkurrenter på spring for at tage en del af markedet”.

  Tilstede overalt i landet

  Facebook 

  Carsten Aastrup lægger ikke skjul på, at man aktivt går efter at indgå samarbejder med lokale vognmænd eller taxiselskaber uden for København: ”Vognmænd over hele landet kan f.eks. drage fordel af vores ejerskab til taxiapp’en MOOVE uden, at de selv behøver at investere store summer i app-teknologi. Det kan være med til at redde landtaxien til gavn for danskere bosat i yderområderne.”

  ”Sådan som den ny lov bliver udformet, er det en kæmpe fordel at være en stor spiller på markedet. Den vækststrategi, vi har lagt for dagen gennem de seneste 5-7 år, har vist sig at være den rigtige. Vi har 1.450 vogne ”fra Gedser til Skagen”, og målet er at være tilstede overalt i landet. Størrelse betyder noget både økonomisk og med hensyn til indflydelse på det politiske livs beslutninger om vores branche”.

  Iflg. den kommende taxilov kan vognmænd for alvor få mulighed for at blive forretningsfolk og opbygge virksomheder, hvilke de kan bruge til opsparing og salg, den dag de vælger at stoppe, i stedet for som i dag bare at køre i garage og aflevere tilladelsen.

  ”Der bliver mange muligheder for at opbygge interessante og solide virksomheder, hvis de selv vil”, slutter Carsten Aastrup.

  Comments are closed.