Taxa priser

Taxa Priser

Læs alt om vores taxa priser (alm. vogne og store vogne) i København, Nordsjælland, Aarhus og Aalborg.

Taxa priser København Nordsjælland

Taxa pris: Alm. vogn - fire passagere

Dantaxi 4×48 har valgt et taxa pris niveau, der ligger knap 30 % under det nye landsdækkende prisloft udregnet ud fra prisen på en standardtur.

Hvad koster taxaen? 
På hverdagskørsel fra kl. 04 til kl. 20 opkræves en starttakst på 29 kr., en kilometertakst på 9 kr., og en tidstakst på 6,67 kr/pr. minut. På kørsel aften og nat (fra kl. 20 indtil kl. 04) samt i weekender/ helligdage fra fredag kl. 20 indtil mandag kl. 04 vil starttaksten være 39 kr., kilometertaksten 17 kr. og tidstaksten 3,35 kr. pr. minut.

taxi-takster-2019-Dantaxi4x48-Sjælland
Takster-Dantaxi4x48-Sjælland-2019-storevogne

Storvogn: Taxa priser i København og Nordsjælland

En stor taxa kan medtage 5-8 passagerer

Dantaxi 4x48 har mange store vogne, der kan køre med op til 8 passagerer. En stor vogn kan kun bestilles via telefonkontakt med kundecenteret. En stor vogn kan ikke bestilles igennem app (MOOVE). 

Store vogne  kan i dagtimerne være optaget af fast kørsel med ældre og personer med bevægelseshandicap. Derfor bør man være i god tid ved bestilling af storvognskørsel. 

Taxa priser i Aalborg og Århus

To takstsystemer i en overgangsperiode.

Som følge af den nye taxilov vil vores kunder i en overgangsperiode i Aarhus og Aalborg opleve, at nogle af vores taxier kører efter takster i henhold til  gældende kommunale takstregulativer, mens andre kører efter takster godkendt af Trafikstyrelsen. Taksterne er desværre ikke ens.

De taxier der kører med takster godkendt af Trafikstyrelsen, kan kendes på det 7 cifret tilladelsesnummer på siden af vognen, mens
de vogne der kører efter det kommunale takstregulativ, kører med tilladelses-nummeret på en grøn metalplade bag på vognen.

Download takster: 

Takster Trafikstyrelsen Aalborg Aarhus
Takster særlige dage Aarhus Aalborg (kun nye tilladelser)
Takster særlige dage (nye tilladelser - store vogne) 
Aarhus kommunale takster.
Aalborg kommunale takster.


side-dør
Dantaxi 4x48 i bytrafik København.

Taxa pris - Region Sjælland

I Region Sjælland kører vi efter de samme taxa priser som i København og Nordsjælland. 

 

 

Taxa priser - Ofte stillede spørgsmål

Vi har samlet en række af de spørgsmål, som vi ofte får fra vores kunder om taxa priser og takster

 

En almindelig taxi kan medtage fire passagerer. Husk at babyen også tæller med. Der findes taxier, der kan medtage mellem 5 og 8 passagerer. De kaldes store vogne. Dantaxi 4×48 har store vogne i de fleste byer, men antallet af store taxier kan variere, og det anbefales derfor at forudbestille en stor taxi. Prisen på en stor taxi er højere end prisen på en almindelig taxi. Læs om priserne på store taxier og almindelige taxier her. Kørsel med ni passagerer (eller flere) i en vogn/minibus/bus er ikke taxikørsel, og denne type kørsel udbydes ikke af Dantaxi 4×48.

Ja. Du kan betale med gangbare danske mønter og sedler i alle vores taxier.

Store sedler 

Af sikkerhedsmæssige årsager ligger chaufføren ikke inde med en større seddelbeholdning. Chaufføren skal dog som minimum kunne give penge retur op til nærmeste tohundrede kroner seddel.

Udenlandsk valuta 

I de fleste tilfælde vil det være muligt at betale taxien med sedler i britiske pund, amerikanske dollars eller euro. Du bør ved bestillingen og ved turens start, gøre opmærksom på, du ønsker at betale i fremmed valuta. Chaufføren vil som oftest ikke kunne give retur i fremmed valuta, og vekselkursen vil oftest være lavere, end hvis du benytter betalingskort. Eventuel returbetaling vil finde sted i danske kroner. Det er op til chaufføren, om denne ønsker at modtage andre landes valutaer.

 

Mercedes Taxa. Dantaxi 4x48

Se i vores jobsektion. Her leder Dantaxi 4×48 vognmænd over hele landet efter chauffører.

Se også i vores Facebook-gruppe: Job som taxichauffør i Dantaxi 4×48.
Begge steder er der nye job næsten hver dag.  

Det er rart, at kunne få fat i den rigtige person med det samme.  Du er altid velkommen til at skrive til Dantaxi 4×48’s forskellige afdelinger. Det er nemmest at benytte vores kontaktformular.
Vores kundecenter kan også hjælpe dig mig mange spørgsmål. Ring døgnet rundt på 70 25 25 25 (Aalborg) eller 48 48 48 48 (København).

Taxi kundecenter Dantaxi 4x48

Kontakt os pr. telefon eller mail.

Du skal først tilmelde dig ved at klikke på feltet “ny bruger”

Derefter kan du logge ind via denne side. 

Nej desværre. Dantaxi 4×48 Silkeborg har ingen taxier med lift.

Category: Silkeborg

Ja. Du kan bestille en stor taxa med plads op til fem eller seks passagerer. Vi har desværre ingen taxier til syv, otte eller flere passagerer.

Category: Silkeborg

Ja. Alle passagerer over tre år skal bruge sele. Personer fra 15 år og opefter bærer dog selv ansvaret for, at den benyttes. For børn under 15 år er det chaufførens ansvar. Børn under tre år er fritaget fra at skulle sidde i en særlig godkendt barnestol i en taxi, men har du selv en barnestol eller selepude med, er chaufføren altid villig til at montere den.

Chaufføren må starte taxameteret på det tidspunkt, hvor vognen ankommer på den adresse, den er bestilt til. Hvis vognen er bestilt til et bestemt tidspunkt, må taxameteret dog først slås til på det tidspunkt, vognen er bestilt til.

Ja. Chaufføren har ret til at sikre sig, at du betaler for en tur før turens start. Almindeligvis sker det kun forud for de længere ture.

Ja. Dit kæledyr er velkommen indenfor i vores taxier. Denne service koster ikke noget, men idet, at det ikke er alle taxier, der kører med kæledyr, anbefaler vi, at denne type kørsel forudbestilles. Oplys ved bestillingen, at der er et kæledyr med. Så får du selvfølgelig en taxi med en chauffør, der gerne vil have både dig og dit dyr med på køreturen.

Ja. Du er velkommen til at tage din barnevogn med på turen. Kan den være i bagagerummet, koster det ikke ekstra. Er barnevognen for stor til at være i bagagerummet, bliver den placeret bag på taxien på cykelstativet – mod et ekstra gebyr. Du bedes oplyse ved bestilling, at du gerne vil have en barnevogn med.

Har du ikke opnået den service, du forventede, kan du rette henvendelse til DanTaxi 4×48 i Silkeborg på telefon: 86 80 60 60.

Category: Silkeborg

Vi vil gerne hjælpe med at lokalisere/efterlyse tabte/glemte effekter. Du kan enten kontakte vores kundecenter på tlf. 70 25 25 25  Jo flere oplysninger du har om turen, jo bedre er vores medarbejdere i stand til at hjælpe dig.

Eller du kan benytte vores kontaktformular for glemte sager. 

Hvis en telefon eller andet hittegods er tabt i en af vores taxier, og ejermanden ikke er lokaliseret i løbet af et par dage, vil chaufføren aflevere det på hittegodskontoret hos Silkeborg Politi, Lokalstationen i Silkeborg, Christian 8.s Vej 2C, 8600 Silkeborg, telefon: 114 eller 96 14 14 48.

 

Category: Silkeborg

Du kan altid bestille returkørsel hos chaufføren, men det vil normalt ikke være den samme chauffør/vogn, der kommer. Hvis det drejer sig om længere ture uden for kommunegrænsen, er det dog praktisk, at den vogn, der kører turen ud, også kører hjemturen, hvis det er muligt.

Vi tager med glæde din cykel med på turen, så du for eksempel undgår en regnfuld hjemtur fra arbejde eller en bytur, men stadig har din cykel ved hånden næste morgen. Cyklen vil blive placeret udvendigt på taxien. Det koster et mindre gebyr, at få sin cykel med taxien.

Når du bestiller en taxi, bedes du oplyse, at du gerne vil have en cykel med.
Vi har et begrænset antal vogne, der kan medbringe to cykler.

 

Load More