fbpx

Taxapriser & Taxipriser i Danmark

TaxaPriser

Læs alt om vores taxapriser (alm. vogne og store vogne) i København, Nordsjælland, Aarhus og Aalborg.

Taxa priser i København, Nordsjælland & Region Sjælland

Taxapris: Alm. vogn - fire passagere

Dantaxi 4×48 har valgt et taxa pris niveau, der ligger cirka 30 % under det nye landsdækkende prisloft udregnet ud fra prisen på en standardtur.

Hvad koster taxaen? 
På hverdagskørsel fra kl. 04 til kl. 20 opkræves en starttakst på 29 kr., en kilometertakst på 9 kr., og en tidstakst på 6,67 kr/pr. minut. På kørsel aften og nat (fra kl. 20 indtil kl. 04) samt i weekender/ helligdage fra fredag kl. 20 indtil mandag kl. 04 vil starttaksten være 39 kr., kilometertaksten 17 kr. og tidstaksten 3,35 kr. pr. minut.

Disse priser er gældende for alle vores vogne i Region Hovedstaden (undtagen Bornholm) og Region Sjælland.  

taxi-takster-2019-Dantaxi4x48-Sjælland
Takster-Dantaxi4x48-Sjælland-2019-storevogne

Storvogn: Taxa priser i København, Nordsjælland og Region Sjælland

En stor taxa kan medtage 5-8 passagerer

Dantaxi 4x48 har mange store vogne, der kan køre med op til 8 passagerer. En stor vogn kan kun bestilles via telefonkontakt med kundecenteret. En stor vogn kan ikke bestilles igennem app (MOOVE). 

Store vogne  kan i dagtimerne være optaget af fast kørsel med ældre og personer med bevægelseshandicap. Derfor bør man være i god tid ved bestilling af storvognskørsel. 

Taxa priser i Aalborg og Århus

To takstsystemer i en overgangsperiode.

Som følge af den nye taxilov vil vores kunder i en overgangsperiode i Aarhus og Aalborg samt andre byer i Jylland opleve, at nogle af vores taxier kører efter takster i henhold til  gældende kommunale takstregulativer, mens andre kører efter takster godkendt af Trafikstyrelsen. Taksterne er desværre ikke ens.

De taxier der kører med takster godkendt af Trafikstyrelsen, kan kendes på det 7 cifret tilladelsesnummer på siden af vognen, mens
de vogne der kører efter det kommunale takstregulativ, kører med tilladelses-nummeret på en grøn metalplade bag på vognen.

Download takster: 

Takster Trafikstyrelsen Aalborg Aarhus
Takster særlige dage Aarhus Aalborg (kun nye tilladelser)
Takster særlige dage (nye tilladelser - store vogne) 
Aarhus kommunale takster.
Aalborg kommunale takster.


side-dør

Taxa priser - Ofte stillede spørgsmål

Vi har samlet en række af de spørgsmål, som vi ofte får fra vores kunder om taxa priser og takster

 

En almindelig taxi kan medtage fire passagerer. Husk at babyen også tæller med. Der findes taxier, der kan medtage mellem 5 og 8 passagerer. De kaldes store vogne. Dantaxi 4×48 har store vogne i de fleste byer, men antallet af store taxier kan variere, og det anbefales derfor at forudbestille en stor taxi. Prisen på en stor taxi er højere end prisen på en almindelig taxi. Læs om priserne på store taxier og almindelige taxier her. Kørsel med ni passagerer (eller flere) i en vogn/minibus/bus er ikke taxikørsel, og denne type kørsel udbydes ikke af Dantaxi 4×48.

Ja. Dit kæledyr er velkommen indenfor i vores taxier. Idet at det ikke er alle taxier, der kører med kæledyr, anbefaler vi, at denne type kørsel forudbestilles. Oplys ved bestillingen, at der er et kæledyr med samt hvilke dyr det drejer sig om. Så får du selvfølgelig en taxi med en chauffør, der gerne vil have både dig og dit dyr med på køreturen.

HVIS DU GLEMMER NOGET I EN DANTAXI 4X48, SÅ KONTAKT OS PÅ EN AF FØLGENDE MÅDER.

Vi tager med glæde din cykel med på turen, så du for eksempel undgår en regnfuld hjemtur fra arbejde eller en bytur, men stadig har din cykel ved hånden næste morgen. Cyklen vil blive placeret udvendigt på taxien. Det koster et mindre gebyr, at få sin cykel med taxien.

Når du bestiller en taxi, bedes du oplyse, at du gerne vil have en cykel med. Vi har et begrænset antal vogne, der kan medbringe to cykler.

 

Load More